Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvad skal jeg købe af Philips Hue?

Af Guru H1545 | 19-01-2021 17:36 | 696 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej HOL. Vil til at prøve Philips Hue, men aner ikke hvad jeg skal have og hvad det kræver af udstyr. Det er til stuen, hvor der også games og ses film. Det skal være Color Ambiance. Vil også udskifte mine nuværende lys, så jeg mangler også lamper. Tænker 2 lamper til stuen til at starte med. Hvad kan i anbefale?
--
#1
ToFFo
Guru
19-01-2021 17:52

Rapporter til Admin
Havde lige skrevet et langt detaljeret indlæg med links og masser af info. Det er væk nu, fordi jeg ved et uheld kom til at ramme tilbage knappen på min mus. Tak for dårligt "design"... Nå jeg er flink, så jeg starter forfra, men det bliver ikke ligeså detaljeret. Hvad du skal købe, kommer an på hvad du vil have og hvad du forventer. Vil du kun have enkelte pærer, til at sætte i eksisterende lamper? Eller vil du have hele Hue lamper? Du skal under alle omstændigheder have en hue bridge til at starte med: https://www.proshop.dk[...] Kan også købes som kit sammen med 2 pærer for eksempel. Til dit brug tænker jeg også en lightstrip ville være et godt valg: https://www.proshop.dk[...] Du SKAL købe lightstrip start kit til at begynde med, for at få strømadapteren med. Når du så vil have en længere lightstrip kan du købe forlænger-stykker på en meter stykket du finder her: https://www.proshop.dk[...] Hvis du har pærer der skal i "almindelige" fatninger (E27) kan du købe disse: https://www.proshop.dk[...] Hvis du har de små fatninger (E14) skal du købe disse: https://www.proshop.dk[...] Hvis du vil montere et par lys bagved TV'et er Hue Play et godt valg: https://www.proshop.dk[...] For at få kontakter til, så du ikke er tvunget til at bruge mobilen/stemmen hele tiden, så køb dimming switches her: https://www.proshop.dk[...] Flere af produkterne kan købes både enkeltvis, parvis, eller i en større pakke med forskelligt indhold.
--
- Indsæt signatur -
#2
7430
Mega Nørd
19-01-2021 17:55

Rapporter til Admin
var jeg dig startede jeg med købe et hue color startkit, og udbyggede herfra:)
--
jep jep
#3
Die_Happy
Junior Supporter
19-01-2021 18:40

Rapporter til Admin
Personligt ville jeg gå efter nogle pærer med bedre farvegengivelse.. "Ra >80" er godt nok sølle. IKEA Trådfri skulle vist være 90, og skulle også gerne kunne bruges sammen med hue bridge da de begge bruger ZigBee.
--
#4
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
19-01-2021 18:41

Rapporter til Admin
Nåja og så kobler du det hele til HomeAssistant og samler alle dine "smart" IOT ting et sted
--
http://www.l0rn.nu[...]
#5
Minimus
Junior Supporter
19-01-2021 19:20

Rapporter til Admin
jeg ville heller bruge penge på den her = Philips Hue Play Gradient Lightstrip TV 65"( fås også til 55 og 75" tv ) https://www.proshop.dk[...] også en Philips Hue Play HDMI Sync Box https://www.proshop.dk[...] det bliver langt pæner og se på da den har flere zoner end de play bar men ja som udgangspunkt så skal du have en bridge også kan du bytte de pæner ud du har der hjemme ellers på facebook er der en gruppe der hedder Philips Hue erfaringer der kan du få rigtig meget hjælp og viden om det
--
Sidst redigeret 19-01-2021 19:21
#6
H1545
Guru
19-01-2021 21:09

Rapporter til Admin
#1 Jeg gjorde lige det samme, da jeg åbnede dit link efter jeg havde skrevet et svar. Det var heldigvis kun et par linjer :D Tak for din input. Så jeg skal bare tage f.eks denne startpakke, så er jeg kørende? https://www.proshop.dk[...] #3 hmm IKEA kunne godt friste med de lave priser.
--
#7
DeeKay
Guru
19-01-2021 21:19

Rapporter til Admin
Et lille prik fra sidelinjen, proshop har også pt. lidt tilbud på større samling lightstrip pakkesamling: https://www.proshop.dk[...] Der er følgende i pakken: 2x Philips Hue LightStrip Plus V4 2m Base Kit. 2x Philips Hue LightStrip Plus V4 1m Extension. Til 1000kr samlet. Så skulle der vist være rigeligt med Hue-madness til stuen ;) Til TV-brug, er der også alternativer for at opnå ambilight-effekten, om de så er lige så gode, har jeg ikke luret op på - Men der kunne i så fald eksempelvis lures nærmere på sådan noget her: https://www.amazon.co.uk[...]
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#8
ToFFo
Guru
19-01-2021 21:33

Rapporter til Admin
#6 - Yeah så har du så du kan lære Hue at kende, og lære App'en, hvordan du gerne vil have tingene osv, inden du køber mere ind. Men ja, du har bridge til at forbinde lys til dit netværk, du har pærer og en kontakt. Alt hvad du skal bruge. Kontakten kan du binde til hvad som helst. Alle pærer der er på dit hue setup, kan du vælge at betjene alle de pærer du vil faktisk. Hue app er også nem at bruge. Find og tilføj pærer. Lav de rum du vil have. Som fx Stue, køkken osv. Vælg hvilke pærer der skal være i hvilke rum i appen. Vælg hvilke pærer eller rum, som kontakten skal styre. Simpelt :D
--
- Indsæt signatur -
#9
H1545
Guru
20-01-2021 02:18

Rapporter til Admin
Skal man bruge IKEAs gateway for at kunne styre lys med sin mobil, eller kan man også det med fjernbetjeningen?
--
#10
Ronson
HOL Moderator
20-01-2021 08:12

Rapporter til Admin
Ja, du skal bruge gateway'en for at kunne det styre via mobil. Nej, du skal ikke bruge gateway'en for at kunne styre det via deres fjernbetjeninger. Udstyret kommunikerer via zigbee, det har din mobil ikke. Gateway'en er bindeledet mellem zigbee og dit netværk (mobil).
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#11
Die_Happy
Junior Supporter
21-01-2021 07:54

Rapporter til Admin
Hvis du vil rode lidt mere med det selv, så kan jeg anbefale at kigge på en Sonoff ZigBee bridge. Sådan en flashet med Tasmota, kan bruges til at styre stort set alle ZigBee enheder.
--

Opret svar til indlægget: Hvad skal jeg købe af Philips Hue?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login