Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

er det værd at klage over.?

Af Ny på siden mcbain30 | 22-01-2021 19:21 | 710 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hej Hol.. ville lige høre jeres mening om denne sag. Jeg købte en ny Mobil tlf hos callme for små 3 uger siden og bad min far om at hente den med en fuldmagt på posthuset da jeg pt. er i karantæne fordi jeg er i risikogruppen ang. Corona. så jeg vil helst undgå kontakt med postbud osv og nu viser det sig at callme og postnord i sammenarbejde har besluttet at de ikke vil udlevere pakker med telefoner i til andre end køberen som skal medbringe billede ID. jeg har derefter brugt tonsvis af tid på at tale med begge firmaer og der er ingen af dem som vil gøre en flyvende fis for at løse problemet.. forslog dem også at tage telefonen retur og lade en anden i min familie købe den men de ville de heller ikke.. mit spørgsmål er.. i følge købeloven er callme forpligtet til at give mig det jeg har bestilt når jeg har en ordrebekræftelse og det har jeg.. men når de opsætter den her slags regler som gør det 100% umuligt for mig at få det jeg har købt og betalt for så er det vel ikke i orden eller hvad.? Jeg syntes som minimum det er diskrimination men tror i det vil give nogen mening at gå videre med sagen til forbrugerklagenævnet eller skal jeg bare droppe sagen. Det næste bliver vel at kun folk over 2 meter må afhente deres pakker på posthuset. og nej jeg kan ikke lade min familie bestille en ny tlf da det var et tilbud som nu er udløbet. på forhånd tak.
--
Sidst redigeret 22-01-2021 19:26
#1
M.Mikkel
Maxi Nørd
22-01-2021 19:25

Rapporter til Admin
Nej spild af tid
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#2
xaque
Supporter Aspirant
22-01-2021 19:30

Rapporter til Admin
Nej jeg tror ikke du vinder noget på at gå videre med det. Jeg havde dog en tanke, hvad hvis din far går ned og henter den MEN det er dig der beder om pakken igennem facetime, Din far holder bare telefonen og billede id op til kasse damen. Så din far er bare din "avatar" :P men det er dig der gør det hele og det er jo lige i corona ånden med facetime osv. :D
--
Sidst redigeret 22-01-2021 19:31
#3
mcbain30
Ny på siden
22-01-2021 19:37

Rapporter til Admin
Den er gået retur... så jeg fik den aldrig... var mere interesseret i at vide om det gav mening at klage over.. syntes det virkelig lavt af begge firmaer..
--
#4
Devilduck
Elitebruger
22-01-2021 19:38

Rapporter til Admin
kan du ikke bare lade den gå retur til firma og få den sendt med posten - Eller er der noget der gik hen over hovedet på mig?
--
#5
mcbain30
Ny på siden
22-01-2021 19:39

Rapporter til Admin
#4 Har du læst mit indlæg..? de nægter at gøre det
--
Sidst redigeret 22-01-2021 19:41
#6
Tearabian
Ultrabruger
22-01-2021 19:40

Rapporter til Admin
Mig bekendt er denne nye regel hos postnord om at man kun kan afhente telefoner i person også mere end 3 uger gammel. Det er jo i et forsøg på at undgå svindel ved køb af telefoner på abonnement med falsk identitet, så vidt jeg har forstået. Synes derfor det er helt fint de står fast i deres regelsæt. Det er jo så bare uheldigt at det bliver indført i covid-19's værste periode, men det kan de jo ikke gøre for. Der er slet ingen mening i at tage sagen til forbrugerklagenævnet, og heller ikke at føle sig diskrimineret, de afviser dig jo ikke grundet det er dig, reglerne er ens for alle. Er der ingen måde du kan få telefonen leveret til adresse? "i følge købeloven er callme forpligtet til at give mig det jeg har bestilt når jeg har en ordrebekræftelse og det har jeg.. men når de opsætter den her slags regler som gør det 100% umuligt for mig at få det jeg har købt og betalt for så er det vel ikke i orden eller hvad.?" Du har jo selv indgået i Call Me's betingelser da du har bestilt telefonen, de nægter ikke at udlevere dit produkt. Af samme logik kan jeg jo heller ikke blive sur fordi en vare bliver leveret når jeg ikke har mulighed for at hente den, f.eks. hvis man er på ferie.
--
#7
mcbain30
Ny på siden
22-01-2021 19:44

Rapporter til Admin
#6 Ferie er frivilligt .... Corona er ikke..... Man skal godt nok være paranoid hvis man tror en gammel mand eller kvinde på 65 der kommer på posthuset med ID og fuldmagt er ude på at snyde og bedrage.. Men ja det er vel deres ret at lave den her slags. har allerede brugt mit cpr nr og nem ID da jeg bestilte den...Men det mener de åbenbart ikke er nok.
--
Sidst redigeret 22-01-2021 19:49
#8
jensjens
Gæst
22-01-2021 19:54

Rapporter til Admin
#6 Er glad for at man kan hente en telefon selvom man er mere tre uger gammel. Jeg er ikke sikker på at et spædbarn ville kunne afhente en telefon.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
ToFFo
Guru
22-01-2021 19:59

Rapporter til Admin
...nu viser det sig at callme og postnord i sammenarbejde har besluttet at de ikke vil udlevere pakker med telefoner i til andre end køberen... Det er ikke en lokumsaftale CallMe har lavet med PostNord... PostNord skriver det på deres hjemmeside her: https://www.postnord.dk[...] CallMe kunne dog godt have informeret dig om, at det kun er dig der kan hente pakken. Men forestiller mig ikke det er i deres tankerække, fordi det er i særtilfælde at folk ikke henter deres egne mobiltelefon-forsendelser. Hvis du er særligt udsat, burde du tilmelde dig ModtagerFlex, og vælge levering til døren. Så kan omdeleren stille pakken udenfor din dør og smutte, så der ingen kontakt er mellem jer. Reglerne er til for at beskytte køberne. Ja, det rammer nogle få, men gavner (tror jeg) flertallet. Er du træt af svindel? Jeg er fucking træt af svindel! Så jeg er meget glad for de håndhæver reglerne. Også selvom det giver mig minimalt ekstra besvær i pakkeshoppen, hvor jeg har hentet hundredevis af pakker, og hvor de allesammen kender mig, men stadig kræver jeg viser ID hver eneste gang.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 22-01-2021 20:02
#10
mcbain30
Ny på siden
22-01-2021 20:10

Rapporter til Admin
#9 Gider du forklarer hvordan man kan snyde med en pakke som står i mit navn og er bestilt på mit cpr nr og nemID og hvis jeg sender en fra min familie ned for at hente den og de viser ID og de får mit ID med også...? så er man da så sikker som man kan blive og det næsten er umuligt at snyde. det virker overdrevent.
--
#11
Monze
Ultrabruger
22-01-2021 20:34

Rapporter til Admin
Tænker ikke at du har en sag. Det er vel ikke for meget forlangt at de kun udleverer til køber selv også selvom det ville være mere fleksibelt med en fuldmagt. Er med på at du er i risikogruppe men det er en aftale du har indgået med callme og levering via postnord. Kan du få leveret til din dør eller få din familie til at købe den for dig?
--
#12
mcbain30
Ny på siden
22-01-2021 20:39

Rapporter til Admin
#11 står i teksten.. nej.. de vil ikke lade andre i min familie købe den... men anyway... tak for svarene... tror jeg giver op med den sag.
--
#13
Kristina
Mega Nørd
22-01-2021 20:41

Rapporter til Admin
Juridisk er det en gråzone, hvor Call Me/Post Nord vanskeligt kan hæve sig over loven ift. retten til at lade en anden person handle på vegne af en selv (mener det er Aftalelovens § 10) - læs mit svar i en anden tråd: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#14
ToFFo
Guru
22-01-2021 21:04

Rapporter til Admin
#10 - Det ville jeg gerne hvis jeg kunne. Men jeg har ikke i sinde at svindle, så jeg har ikke sat mig ind i hvordan det eventuelt kunne gøres. Der skal nok stadig blive svindlet, fordi nogle pakkeshops, af deres hjerters godhed, vælger at tro på en afhenters utallige undskyldninger for hvorfor de ikke lige kan vise ID, og så udleverer til svindleren. Det er ikke svært at lave identitetstyveri i dag. Det er heller ikke svært for en svindler at skaffe navn, adresse, CPR nummer og sågar et sygesikringskort, hvis svindleren virkelig vil det. Der er organiserede kriminelle der laver de her numre, og de er virkelig gode til det de laver. Mange af dem lever måske endda af det, så de er professionelle svindlere. De skal nok finde en vej udenom systemet. Men på denne måde, er der blevet lukket et kæmpe sikkerhedshul. Så som jeg sagde før. Det er en sikkerhed for mange, men en ulempe for få.
--
- Indsæt signatur -

Opret svar til indlægget: er det værd at klage over.?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning