Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Muligt opdrive vhs/dvd combi afspiller?

Af Mega Nørd 7430 | 23-01-2021 07:00 | 258 visninger | 6 svar, hop til seneste
Er der nogle steder i dk man stadig kan få en vhs/dvd afspiller? Syns jeg har Google nettet tyndt efterhånden
--
jep jep
#1
krellef
Ultra Nørd
23-01-2021 07:17

Rapporter til Admin
Umiddelbart tror jeg at dit bedste bud er at finde en på DBA.
--
Status på B/W-listen: 18+/0- Led mig ikke i fristelse. Jeg finder selv vej...
#2
7430
Mega Nørd
23-01-2021 07:35

Rapporter til Admin
Ja kan godt finde brugt men håbede på en ny da deres levetid brugt nok er tvivlsomme
--
jep jep
#3
Evil Mushroom
Junior Supporter
23-01-2021 07:58

Rapporter til Admin
Er lige nysgerring. Hvad skal du bruge sådan en fætter til? Dem jeg husker der har været rundt omkring v. familie/venner havde ikke HDMI output fra dvd, så man skulle leve med analog scart. Det bliver billedet ikke godt af. Tænker ikke det skal være en sommerhusmaskine, for ingen gæster render da rundt med et VHS kamera længere ;-) Og da de der combi maskiner som oftest ikke kan optage på dvd, er det heller ikke med overførsel af vhs til dvd. Så bliver min nysgerrighed vakt ... as to purpose :-)
--
As Lee Marvin says: "Who gives a shit? We're born, we come staggering out the womb, we come searching for death."
#4
7430
Mega Nørd
23-01-2021 08:08

Rapporter til Admin
Vil gi min mor en til hendes gamle vhs optagelser fra familiefester osv da man optog på vhs
--
jep jep
#5
JB
Gæst
23-01-2021 08:39

Rapporter til Admin
Det lykkedes mig at opstøve to HiFi (6 hoveder) VHS-maskiner til min mor til dette formål ved at besøge tilstrækkeligt mange genbrugsbutikker. Så har hun nok mindst én maskine, der fungerer, så længe hun stadig holder fast i hendes gamle VHS-bånd. 50 kr. per maskine. Dog ikke VHS/DVD combi. Jeg kunne nemt have købt 5 maskiner mere, men de skulle være med HiFi og gerne under 20 år gamle så jeg ikke skulle til at udskifte gamle remme eller hvad der ellers kan gå galt, når et apparat med mange bevægelige dele bliver alt for gammelt. Der skal nok stadig være mange VHS-maskiner tilbage i de små hjem, men mit gæt er, at dem, der er tilbage, netop stadig er der af hensyn til en samling gamle bånd, mens de resterende er kasseret. Undtagelsen er så de absolutte high-end maskiner, som er eftertragtede blandt dem, der tjener lidt penge på at overføre gamle bånd til digitale formater. Det er ved at være nogle år siden at den sidste VHS-maskine blev fremstillet, så der er kun brugtmarkedet tilbage - med mindre du kan finde noget New Old Stock. Prøv DBA eller Facebook Marketplace.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Evil Mushroom
Junior Supporter
23-01-2021 10:14

Rapporter til Admin
#0 alt. #4 nu ved jeg ikke om du ønsker at gemme optagelserne for eftertiden, men min fatter har haft gode erfaringer med at lade smalfilm.dk digitalisere VHS og 8mm film for ham. Båndene holder ikke evigt. Det koster sevlf. lidt, men du kan få det ud i næsten det format du ønsker - hvadenten det er på medie eller som fil. Kvaliteten de laver er rigtig god. http://smalfilm.dk[...] Jeg digitaliserede selv mine gamle VHS bånd for et par år siden, da min VHS maskine stadigt virkede - via en USB videograbber. Men maskinen er død, og smidt ud nu, og videograbberen er givet til brugtforreting (før COVID). - og jeg har ingen personlig interesse i smalfilm.dk - hverken økonomisk eller arbejdsrelateret. Dette er kun en familiemæssig anbefaling. Når min fatter på 75 er imponereret, så er det "imponerende" - for han er svær at imponere :) Det eneste jeg kan hjælpe med at overføre er kasettebånd og MiniDisc. De maskiner er stadigt aktive i mit anlæg :)
--
As Lee Marvin says: "Who gives a shit? We're born, we come staggering out the womb, we come searching for death."
--
Sidst redigeret 23-01-2021 10:16

Opret svar til indlægget: Muligt opdrive vhs/dvd combi afspiller?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login