Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Trygforsikring/erstatning?

Af Monster Supporter kikophil | 25-01-2021 16:36 | 610 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej igen hollerter :) Da jeg jo er alvorlig/kritisk syg efter min egen læges - samt socialmedicinsk klinik`s + andres vurderinger hvilket bla. har fået mig på førtidspension (alt for sent mener de) har jeg søgt om erstatning TRYG FORSIKRING - delvis via min læges opfordring samt selvf. ønsket om, at hive lidt i land grundet problemstillingerne!.. Imidlertid har jeg så via TRYG forsikrings latterlige ubrugelige/funktionsbare hjemmeside, måttet bruge timer (dage) på, at finde rundt i deres ikke fungerende site, hvor selv så små ændringer som ændringer af km. tal for bilen - ændringer af vejhjælp etc. overhovedet ikke fungerer - hvilket det ikke har gjort i utallige måneder (år) Jeg fandt så under min indboforsikrings paragrafer, at de via punkt 5 stk. 8 netop dækker livstruende sygdom, hvilket jeg med både flere slagtilfælde/blodpropper i hjernen med multible "efterveer" samt kræft i nyrerne samt lever (plus et hav af andre fysisk/kroniske sygdomme) burde gøre mig til egnet kandidat til erstatning!. Nu har jeg så efter lang tid fået mail om, at de ikke dækker sygdom bla bla - men det stod tydeligt, da jeg endelig fandt det på deres øvside! Jeg har nu igen igen tjecket deres site, men kan sku ikke finde den 5.8 paragraf under indboforsikring mere - øv og tænker selvf. mit.. Jeg har brugt TRYG Tjenestemændforsikring i over 35 år og har aldrig haft større problemer end, 1 punkteret rude samt en billig stjålen cykel Årsagen kan derfor ikke stadfæstes til manglende viden omkring opsætning af hjemmeside, eller coronarelaterede problemstillinger, men bevidst manipulerende adfærd for, at få brugerne til, at ringe til dem, således de via personlig kontakt, kan få brugerne/køberne manipulerede til, at købe andet/mere i ders favør!!! (Denne økonomiske bruger/salgs/taktik findes efterhånden over hele købs - brugerfladen, hvilket folk bør være absolut opmærksomme på) Fik jeg skrevet for meget? Fik jeg skrevet for lidt? Fik jeg skrevet forkert? Well kære hollerter - jeg har tænkt mig, at hol`de ud lidt endnu, så venligst hold tonen i tråden tak :) Mvh. - Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#1
bjoeg
Monsterbruger
25-01-2021 16:45

Rapporter til Admin
Undskyld, men nem Google søgning. Bemærk det er ikke en erstatning, men din indbo giver Psykolog hjælp. Hvis det er erstatning ved kritisk opståede sygdomme, tilhører dette normalt under sundheds-/ulykke-/livsforsikringer. https://tryg.dk[...] 5.8 Psykologisk krisehjælp(Gælder kun for fordelskunder) Forsikringen dækker psykologisk krisehjælp, hvis du har været involveret i eller har overværet en af følgende hændelser, og dette har medført en akut psykisk krise for dig: • Alvorlig ulykke. • Indbrud, brand, vold og overfald. Forholdet skal være politianmeldt. • Dødsfald i din nærmeste familie. • Livstruende sygdom hos dig eller i din nærmeste familie. • Selvmord eller forsøg på selvmord i din nærmeste familie.
--
Sidst redigeret 25-01-2021 16:46
#2
Murphs
Bruger
25-01-2021 16:47

Rapporter til Admin
Jeg har brugt TJM i 5 år, deres hjemmeside har altid fungeret for mig. Så nok mere i din egen ende den er galt hvis du mener hjemmesiden ikke fungere. Skifter dog væk fra dem snart, det er dog irrelevant. Du optjener jo ikke nogen tilgodehavende på ikke at have anmeldt nogen skader, hvis den police du har skrevet under på ikke dækker så der jo ikke noget at gøre. Da jeg har selv har TJM ved jeg også du får policen tilsendt hver gang der ændringer eller påbegynder et nyt år. Så du har police(rne) liggende i e-boks. Så du kan finde din police der.
--
[email protected] | ROG MAXIMUS XI GENE | 3080 STRIX OC | ROG STRIX 850G WHITE
#3
Pinky
Giga Supporter
25-01-2021 16:49

Rapporter til Admin
Hvad der står på deres hjemme angående dækning er sådan set irrelevant. Det er hvad der står i din police der er gældende for dig. Så hvis den paragraf 5,8 er i din police så er det ligegyldigt de har fjernet den på nettet. Så find din police frem og se hvad der står der.
--
#4
kikophil
Monster Supporter
25-01-2021 17:28

Rapporter til Admin
#1 - Beklager - men ikke nem googlesøgning i forhold til, hvad jeg allerede har skrevet, søgt og fundet via netop Trygs egen hjemmeside, hvor jeg under min indboforsikring fandt netop dækning stk. 5.8 for livstruende/kritisk sygdom - hvilket blodpropper i hjernen samt kræft jo hører under! Og når jeg nævner deres dårlige hjemmeside, er det ikke kun under mit problem, men også via ønskede ændringer af f.eks. kørselsbehov/årlig km., - ændringer af bilhjælp fra udvidet do, til det de nu har nedgraderet til alm. bilhjælp osv osv. således at de overordnet står for, at tage røven på deres kunder, via "samling af fårene" til, en nødvendig TELEFONISK henvendelse, der automatisk vil skabe kontakt til en bla bla sælger, der kun er til stede for, at manipulere dig til, at købe mere/andet - eller helt vil fortælle dig - AT dit forsikringskrav kan stoppes op et vist sted! Og sååå! kender man jo igen igen gennemsnittet af danske forsikringsselskabers velvilje, når man forsikringsmæssigt kommer op i de højere tal! #2 - Det var så også et svar til dig vedr. hjemmesidens funktion, der altså ikke fungerer grundet den manipulerende - ring til os del - Oplysninger mangler ring til os bla bla. - jævnfør ovenstående! #3 - Korrekt :) Fandt så oplysningerne på deres netside, så må søge videre, ellers kontakter jeg en af mine advokater for en juridisk vurdering, da unddragelse af påstående ikke er i orden..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#5
kikophil
Monster Supporter
25-01-2021 17:55

Rapporter til Admin
Tråden lukkes, da jeg egentligt ikke har brug for erstatning (lots of gold) og må fokusere på min sygdom - er sku for træt :( Gider ikke at stresse over penge på mine gamle/syge dage :) Tak for nu..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...

Opret svar til indlægget: Trygforsikring/erstatning?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE