Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Parkeringsbøde regler

Af Maxibruger mekster | 22-02-2021 14:08 | 842 visninger | 11 svar, hop til seneste
Jeg var uheldig at glemme tiden ved et møde, jeg er 10 minutter over fristen. Jeg løber hen til bilen, og samtidig går parkeringsvagten hen til den. Jeg spørger pænt om jeg kan nå at flytte bilen, parkeringsvagten siger at det er for sent. Jeg bliver senere af min kollega oplyst om denne regel, men det er jo ord mod ord. Jeg kan desuden se at parkeringsvagten har tilføjet 5 minutters observeringstid, som går over den tid som bøden blev udskrevet ved. "Hvordan slipper jeg for bøden? Er bøden ikke udskrevet kan du (måske) nå at få den annulleret – takket være forsigtighedsprincippet. Forsigtighedsprincippet siger, at i de tilfælde hvor der er rimelig tvivl om hvorvidt, der er tale om en ulovlig parkering eller standsning, eller om der er tilstrækkeligt skiltet, der får parkanten ret. Er bøden først udskrevet, er der dog ikke noget at gøre her og nu. Du har naturligvis altid muligheden for at klage til parkeringsselskabet, men medmindre du har veldokumenterede modbeviser, vil det blive ord mod ord og næste skridt vil så være at anlægge sag mod parkeringsselskabet." https://www.autokonzept.dk[...] Men som der står er det jo ord mod ord, der stod et ægtepar og så episoden, men dem finder jeg jo desværre ikke igen. Er der nogen der har haft held ved at klage over sådan en episode? Jeg syntes det er svindel, at parkeringsvagten lyver om at jeg ikke kan nå at flytte min bil, når der står i reglerne at den først er gældende når bøden er placeret på bilen. Havde jeg løbet hen til bilen og kørt, havde jeg ikke fået bøden. Næste gang er jeg ihvertfald ikke høflig.
--
#1
ReneWagner
Elitebruger
22-02-2021 14:12

Rapporter til Admin
Den er først gældende når bøden sidder i vinduet, jeg kom ud til en p vagt der var ved at skrive en bøde til mig. Jeg skyndte mig bare hen og kørte væk mens han stod med blokken i hånden = ingen bøde... Havde jeg fået bøden kunne den være annulleret da manden ikke havde ventet de 5 minutter han skal observere bilen, jeg var kun væk fra bilen i 3 minutter.
--
Ryzen 5 1600 - RX 580 Nitro/Sapphire 4gb - 32gb Ram Have you tried turning it off and on again?
#2
Steho
Ny på siden
22-02-2021 14:17

Rapporter til Admin
Pisse træls at få en P-afgift, men nu var tiden jo overskredet. Få den betalt i en fart, så det er ude af systemet. Tror desværre at du kæmper forgæves hvis du mener at kunne slippe pga en teknikalitet. Tag kampen hvis du orker, men jeg gad ikke. Vil hellere bruge krudtet andre steder.
--
#3
Tomsen
Nørd Aspirant
22-02-2021 14:23

Rapporter til Admin
Jeg kender en som ALTID skriver til parkeringsselskabet og beder om foto dokumentation før bøden betales. I flere tilfælde er der aldrig dukket noget dokumentation op og derved har hun undgået at betale bøde. Det er jo en gratis omgang at bede om, hvis de ikke har det i orden, så er du jo sluppet.
--
Don't ever argue with an idiot, he will bring you to his level and beat you with exprience
#4
ToFFo
Guru
22-02-2021 14:24

Rapporter til Admin
Hvis du virkelig vil ud af bøden, no matter what, så bed dem om billeddokumentation for at du var på det sted med din bil, på det tidspunkt. Det kan jo være P-vagten har skrevet forkert i hans notering af nummerpladen på din bil. Det er dem der skal bevise at du var der på det tidspunkt. Eftersom det er dem der anklager dig, er det kun rimeligt at forlange de har dokumentationen i orden. Kontakt dem og sig du ikke kan huske at have været på det sted, på den dag og det tidspunkt, som bøden er lavet på. Så bed om billederne af du holder der. Best case - Du slipper for bøde. Worst case - Du får en bøde som du alligevel forventer. Observationstid behøver (mig bekendt) ikke ske ved at man står tæt på bilen. Man kan jo også observere den fra den anden side af gaden for eksempel. Så den kan sagtens være "observeret" på afstand, hvor vagten så først senere kommer over og skriver bøden. Hvis bøden er en af de der forpulede gule strimler, så er der sikkert ikke nogen billeddokumentation. Jeg vil anbefale at du betaler bøden med det samme, og anmoder om refundering bagefter. Det viser velvilje fra din side og gavner din sag.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 22-02-2021 14:25
#5
Pinky
Giga Supporter
22-02-2021 14:29

Rapporter til Admin
Du starter med at skrive du har holdt ulovligt parkeret=(Jeg er 10min over fristen) og nu mener du at du vil have annuleret bøden. Det hænger da ikke helt sammen.
--
Sidst redigeret 22-02-2021 14:30
#6
mekster
Maxibruger
22-02-2021 15:15

Rapporter til Admin
#5 Vi er alle mennesker og laver fejl, og jeg betaler gerne bøden. Men vil da helst undgå det, da det er bittert at miste en dagsløn i forbindelse med parkering på sit arbejde. Jeg tror ikke de selskaber mangler penge... #1-4 Havde min kollega ikke sagt jeg havde en sag, havde jeg også bare betalt den. Men af princip syntes jeg det er uetisk at P-vagten siger at det er for sent, når der står i færdselsloven 123 stk 3 at bøden først tæller når jeg får den i hånden eller placeres på bilen. Især fordi jeg mødte vagten stille og roligt. Angående observation er observationens starttidspunkt fra da bøden er udskrevet og jeg står og snakker med pvagten og 10 minutter frem, altså har vagten ikke observeret den jf. tidspunkterne. Jeg har indsendt en klage. Det er en latterlig formular hvor man kun har 250 ord at beskrive sin sag.
--
#7
Minimus
Junior Supporter
22-02-2021 15:33

Rapporter til Admin
han sætter en tid på den håbdholdt han går med til den nummerplade bilen har på den måde kan de holde styr på de forskellige biler ude og stå og kigge på den hele tiden og tror nu ikke du slipper men det er vær og holde
--
#8
thechillum
Mega Supporter
22-02-2021 15:38

Rapporter til Admin
Du har glemt tiden, du indrømmer du er 10minutter forsinket. Du har jo lige erkendt at du ikke længere har holdt lovligt, hvorfor ikke bare være voksen og betale for det reglbrud du lige har erkendt og begået? Tag ansvar og betal din bøde og vær mere punktlig fremadrettet.
--
#9
spacefractal
Megabruger
22-02-2021 18:10

Rapporter til Admin
Du har indrømmet det...... den var sådan set helt berettiget, så klagen vil formedeligt blive afvist, hvis du spørger mig. Der skal ingenting til.
--
#10
7430
Mega Nørd
22-02-2021 18:35

Rapporter til Admin
æd din bøde lær af din fejl og ændre det til næste gang,
--
jep jep
#11
gfunknown
Mega Nørd
22-02-2021 19:35

Rapporter til Admin
Du skriver du gerne betaler bøden, samtidigt skriver du at du helst ikke vil da det er mange penge. Min holdning er. Betal bøden, du ved det var for sent, og de gør det jo ikke for at genere dig, men vi har de regler så vi alle kan have en mulighed for at parkere. Men har også bekendte som klager uanset de har ret eller ej. Og ofte slipper de for bøden.
--

Opret svar til indlægget: Parkeringsbøde regler

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning