Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Hjælp til bærbar til studie

Af Gæst StoreFar | 05-04-2021 17:36 | 335 visninger | 8 svar, hop til seneste
Jeg er har søgt ind på et studie og jeg skal have mig en ny laptop dertil, da jeg skal ud i noget windows nu. Uddannelses stedet har listet disse krav dertil multi-core cpu 16gbram minimum 4gb video memory Jeg er i tvivl om onboard grafikkort har 4gb eller om jeg skal ud og have en med et dedikeret grafikkort. https://www.elgiganten.dk[...] https://www.komplett.dk[...] Men ved ikke helt med deres grafiske kræfter er nok til mit behov. Jeg gider egentlig ikke noget som vejer et ton så derfor er det de to her jeg har set mest på. og når jeg ikke er i skole var planen bare at sætte den bærbare til min gamerskærm i form af en dock, og så arbejde der på. da jeg allerede har et fint gaming setup. Men hvad tænker i er kravet om 4gb vram nok til at jeg skal ud og have noget med dedikeret grafikkort. https://www.komplett.dk[...] har også set på denne her og en evt. razer blade stealth
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
LTC
Monsterbruger
05-04-2021 17:42

Rapporter til Admin
Hvilket studie? Tænker det er noget som inkluderer CAD arbejde,, med de krav til GPU? Jeg ville kigge efter en bærbar med et Quadro kort i sådan et tilfælde. En lidt ældre brugt Latitude/Precision eller en Lenovo Thinkpad P serie.
--
#2
Mikkel299
Ultrabruger
05-04-2021 17:42

Rapporter til Admin
Jeg har reserveret sådan en her i Power i Herning godt nok. https://www.power.dk[...] Endnu ikke kommet, er reserveret til 7000, hvilket du godt må "overtage" hvis du har interesse
--
#3
StoreFar
Gæst
05-04-2021 18:28

Rapporter til Admin
2# den ser nu meget lækker ud, men takker nej til dig tilbud :) har haft msi bærbarer førhen og det var ikke lige min kop te. Skal ikke røre ved dem igen selvom jeg sikkert bare var uheldig. 1# dem får jeg lige kigget på, den dell precision virker meget interressant. Tak til jer begge!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
StoreFar
Ny på siden
08-04-2021 00:12

Rapporter til Admin
Jeg har nu fået lavet mig en rigtig bruger. og har fået kigget lidt på dell precision lineuppet og ville bare lige fortælle at der faktisk er 30% på hele lineuppet lige nu, hvis der er en som går og leder efter computer også. https://www.dell.com[...] og til 2# jeg skal bruge den til at læse bygningskonstruktør. så hvis der er en bruger herinde som har læst til bygningskonstruktør her for nyligt må i da gerne byde ind med jeres erfaringer :)
--
#5
Splint
Junior Nørd
08-04-2021 00:29

Rapporter til Admin
#4 Vær opmærksom på, at priserne er uden moms.
--
0% Woke
#6
StoreFar
Ny på siden
08-04-2021 01:52

Rapporter til Admin
4# det havde jeg slet ikke set for fanden da også. Tror du det er muligt at en dell xps måske er rigeligt for mig? Det er fordi jeg Jeg vil jo gerne have at den vejer så lidt som muligt da min transport kommer til at foregå på cykel hverdag frem og tilbage. og jeg er heller ikke ude efter at pulle op med det helt store rgb monster hver dag jo. Prisen betyder ikke det store, bare helst ikke over 15k.
--
#7
bobson
Monster Supporter
08-04-2021 02:39

Rapporter til Admin
#6 Dell XPS er i den grad rigeligt vil jeg mene, det er jo super gode maskiner, der ovenikøbet er temmelig robuste. Det ville være mit valg. En af mine bedste venner er i øvrigt bygningskonstruktør, jeg kan dog ikke sige noget om studiet, ud over at han var glad for det. I dag er han projekt manager i Kastrup Lufthavn - og tjener 75.000kr om måneden, så har du lidt at se frem til :)
--
#8
StoreFar
Ny på siden
08-04-2021 09:38

Rapporter til Admin
#7 Prøvet at kigge lidt mere på dell xps'en så. Og jeg glæder mig også til at komme igang.
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til bærbar til studie

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login