Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Kalder kloge MAC mænd

Af Elitebruger meistern | 06-05-2021 16:02 | 602 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej. Håber i kan hjælpe mig her. Har lovet at kigge på en kammerats PC, da hans OS gik i baglås. Jeg smed min USB nøgle i med Windows 10, lavet i Media creation tool. Men jeg får ikke noget internet på den. Jeg ved nettet virker fint, da den kan finde det ude under boot menu. Er det mig der gør noget galt? Skal der installeres en driver eller hvordan? Alternativt kan der også komme mac os på. Er dog slet ikke kendt inden for mac. Nogen der har et tip eller kan fortælle om det er mig der er helt galt på den?
--
#1
Daniel
Gæst
06-05-2021 16:23

Rapporter til Admin
Hvis du installerede Windows 10 vha. Bootcamp, skulle den gerne hente alle nødvendige drivers til dig i løbet af de steps, man bliver guidet igennem. Ellers burde de kunne hentes fra Mac OS ved at følge guiden herinde: https://support.apple.com[...] Hvis du vil have Mac OS geninstalleret kan du holde command + R nede under opstart for at gå til recovery. Her kan man downloade og geninstallere den seneste version.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
BabaMac
Ultra Nørd
06-05-2021 20:03

Rapporter til Admin
Hvilken model/årgang? Da jeg i sin tid skulle smide Win 10 på min daværende Mid 2011 Imac, mener jeg at jeg var nødt til at slipstreame(mener det var hvad det blev kaldt)drivere ind på min Windows usb til bl.a. netværk og lyd.. Hvis du smider model og årgang, så skal jeg gerne prøve at google det for dig :)
--
Min hukommelse kører ikke på alle cylindre, reminders modtages gerne!! Mine salgstråde kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..

Opret svar til indlægget: Kalder kloge MAC mænd

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning