Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

n56 - "pop-lyd" fra højtaler

Af Ny på siden Dingenot | 27-06-2012 12:02 | 1326 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej, jeg har lige købt mig en Asus N56vz og sad lige og rodede lidt med den da jeg lagde mærke til at der kommer en "pop" lyd fra området omkring venstre højtaler når man åbner en mappe. Lyden siger sådan en "popop" når man åbner en mappe og så går der ca. 10 sekunder så siger den det igen, hvorefter den første mappe man åbner derefter siger "popop" lyden igen. Imellem de 10 sekunder siger den ikke lyden når man åbner mapper, og hvis man holder musen aktiv og åbner mapper efter den første "poppop" lyd siger den det ikke. Det gør den først hvis man venter ca. 10 sekunder og den siger den afsluttende "poppop" lyd. Den siger det iøvrigt også når jeg har muted højtalerne. Så det er sgu lidt træls. Computeren er splinterny og jeg har ikke installeret noget på den endnu. Kræver det måske at jeg installere noget af Asus medfølgende software eller opdatere et eller andet? Er der nogen der har hørt om sådan noget før?
--
#1
Se1mer
Skribent
27-06-2012 15:12

Rapporter til Admin
Jeg har selv en Asus N56Vz, og jeg har ingen problemer med højtalerne .
--
#2
Elmer_F
Junior Supporter
27-06-2012 15:40

Rapporter til Admin
Har oplevet noget i den stil med flere computere. Men det er noget i stil med en tiktiktiktik lyd, når man scroller og andet. Min n56 havde det også, men skal lige så når jeg får den eller en ny tilbage...
--
#3
Adec
Semi Supporter
27-06-2012 15:49

Rapporter til Admin
Har du prøvet at deaktivere systemlyde, for at finde ud af om det er pc'en eller systemet der laver fejlen?
--
Say whatever you want motherfucker; Just say my name Specs in profile
#4
Dingenot
Ny på siden
28-06-2012 20:30

Rapporter til Admin
Jeg har fundet ud af at hvis jeg afinstallere realtek high definition audio driver så stopper den med at lave den mærkelig "popop" lyd. Men så skal jeg lige vurdere om det går betydeligt udover kvaliteten af lyden fra mine højtale
--
#5
Colaplus
Giga Nørd
28-06-2012 20:40

Rapporter til Admin
Er meget overbevist om at det bare er systemlyde i windows som nemt kan disables. 1. Tryk start og søg efter 'Lyd' 2. Vælg 'Lyd' 3. Tryk på fanen 'Lyde' 4. Vælg Windows Standard Hvis Windows Standard allerede er valgt, og lydene stadig forekommer, så vælg 'Ingen lyde' eller prøv selv andre forskellige muligheder
--
Mvh Cola
#6
Dingenot
Ny på siden
29-06-2012 14:13

Rapporter til Admin
Hvis jeg går ind i lyde og sætter den til 'ingen lyde' så stoppe den også med sige de lyde. Tak for det :)
--
#7
Haris
Gæst
13-07-2012 20:30

Rapporter til Admin
Hej, Jeg var på udkig efter sådan en emne. Har samme problem, en pop lyd i venstre side, altså nå der er helt stille lægger man mærke til hvilket også er irriterende lyd. Dette er en driverfejl, dato : 06-03-2012 , for hvis jeg går tilbage til den forrige så kan man ikke høre den lyd mere. Har ringet til Asus, ham jeg snakkede med har ikke hørt om den fejl, men sagde jeg lige skulle vente 14 dags til for update...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
...
Gæst
13-07-2012 20:50

Rapporter til Admin
Og min stopper ikke hvis jeg vælger ingen lyde??? Ved ikke om det er den samme lyd vi snakker om, man kan ikke høre den hvis man ser tv, kommer engang imellem også hvis man ikke klikker på noget men bare surfer osv...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Dingenot
Ny på siden
19-07-2012 21:11

Rapporter til Admin
#7 Så hvis du bruger driveren der blev brugt lige inden den 06-03-1012, så er der ingen "pop" lyde? Bliver da spændende at se om de så får fikset det i den update der kommer der så. #8 mit er heller ikke helt stoppet, den stoppede bare med at gøre det når jeg åbnede mapper. Nu gør den det bare på et andet tidspunkt, men hvis jeg muter så er det der ikke. Men det er sgu stadig noget træls noget.
--

Opret svar til indlægget: n56 - "pop-lyd" fra højtaler

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login