Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Endnu en "bærbar" tråd, men håber på hjælp :)

Af Gæst EHPRO | 31-08-2019 16:40 | 816 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej Jeg har nu testet frem og tilbage (bærbar vs. stationær) og jeg må bare erkende, at jeg føler mig mest fri med en bærbar. Jeg er ikke god til at lukke mig selv inde på kontoret, når jeg skal arbejde eller game lidt, så vil hellere kunne være mere mobil, og også kunne tage computeren med mig ud i stuen eller over til en kammerat. Jeg er godt klar over, at man får mere for sine penge, ved at købe stationær, men det er altså en bærbar, som jeg kigger på nu. De eneste spil, som jeg spiller er hhv. D3 og WoW samt WoW Classic. Så ikke de vilde spil. Dog er WoW (retail) jo en del CPU krævende, så den må gerne kunne lidt, altså computeren. Man kunne så fristes til at kigge efter en low budget computer til det behov, men sagen er også den, at jeg redigerer en smule film og billede, hvilket betyder, at jeg har brug for lidt power bag. Nu ved jeg godt, at man jo kan redigere film og billeder på alle computere, men om ens temperament er til det og ens workflow er så noget andet. Derudover så må computeren også gerne være lidt pæn at se på, så jeg har ikke brug for de der røde store maskiner med rødt lys osv. Den må grene være lidt stilren. Jeg har så fundet ud af, at Lenovo Legion Y-serien er lige mig, og vil derfor høre, om der er andre herinde som har erfaringer med dem? Deres Y530 sidste år, blev jo svært kritiseret for meget larm og støjniveau, men det har de vist ændret en del, her til Y540/740. Fx snakker YouTuberen Dave2D godt om Y540 og siger den endda er bedre end Y545: https://www.youtube.com[...] Dog skal man gå efter Y740, hvis man har brug for mere power, men de ligger vel også på en startpris på omkring 15.000 kr.? Hvis man ser på Y740 er den jo også fed, men det bekymrer mig lidt, at fx HardwareCanucks siger, at den ikke gør det godt under videoredigering, og den ikke anvender deres quicksync, så man ikke får alt ens power ud af den ved videoredigering? https://www.youtube.com[...] Både Dave2D og HardwareCanucks siger dog også, at det er underligt, man ikke kan kontrollere computerens fans-speed, så den kører hele tiden, men under load er de enige om, at den er forholdsvis meget mindre larmende end andre, og det er jo et plus. Så igen. Er der nogen derinde der har prøvet kræfter af med Y540 og Y740. Umiddelbart er jeg nok mest til Y740 pga. grafikkortet til mit redigeringsarbejde, men om jeg så vil smide 15.000 kr. efter en bærbar er jo en anden snak. Hvis det bare var D3 og WoW den skulle bruges til, så var en Y540 jo sikkert nok, men ja. Erfaringer med Y740 høres gerne. Tak :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Cjaay
Super Supporter
22-09-2019 12:54

Rapporter til Admin
Legion Y740 med i7-8750 og RTX-2060 står lige nu til 12.749 på Lenovos hjemmeside https://www.lenovo.com[...]
--
#2
Danishblunt
Bruger Aspirant
22-09-2019 14:34

Rapporter til Admin
Ser ingen problemer her. Går ind på DBA, G&G eller her på market og køb en brugt GTX 1060 + 8750H bærbar. Jeg ser ingen grund til at betale 15.000kr for en bærbar med overspecced grafikkort til din behov.
--
#3
Madschr
Elitebruger
22-09-2019 15:49

Rapporter til Admin
Har ikke erfaring med dem, men har kigget på en (tror Y540) da jeg skulle købe studiebærbar. Den virkede rigtig fed i forhold til kvalitet og ligesom dig var jeg også vild med den da jeg gerne ville undgå de der l33t gamer bærbarer. Valgte dog en Ideapad uden GPU da jeg alligevel kun skal programmere på den. Du skriver at du skal redigere "en smule" på den. Hvad betyder det mere konkret? Hvad er det specifikt du skal redigere? Hvilke programmer bruger du, hvilke typer af filer og sådan?
--
Sidst redigeret 22-09-2019 15:50

Opret svar til indlægget: Endnu en "bærbar" tråd, men håber på hjælp :)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning