Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Oplader bliver meget varm

Af Ny på siden BlueStars | 10-09-2019 20:51 | 538 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej, Jeg er ny her på forummet, så bær over med mig, hvis det er placeret forkert. Jeg har en knap 1 år gammel HP bærbar, som egentligt kører glimrende på nær et par småting. Opladeren bliver meget varm under opladning og blæseren larmer utrolig meget under opladning. Den gør ikke, når den ikke oplades. Jeg har netop haft den til rep. for pixelfejl, hvor jeg dog også nævnte ovenstående, men fik den tilbage med svaret, at de ikke kunne finde nogle fejl og at det var normalt. Min viden er begrænset, men noget siger mig, at det ikke er normalt at en oplader bliver SÅ varm. Hvad siger I? På forhånd mange tak.
--
#1
Mr. WoLF
Guru
10-09-2019 21:43

Rapporter til Admin
Jeg har oplevet en del varme oplader som intet har fejlet. Har kun oplevet en enkelt billig uoriginal lader som blev for varm til at virke. Alt efter model så kan du sagtens have en HP/bærbar som larmer en del fra blæser, at den larmer mere under opladning kan tænkes at være strømstyring
--
#2
MadsAG
Elitebruger
10-09-2019 23:12

Rapporter til Admin
En bærbar kører sjældent på fuld fart uden strømforsyning, så det er nok derfor din bærbar larmer mere med strømforsyningen tilsluttet. Selv hvis du ændrer strømstyringen i Windows til at være ens mellem opladning og på batteri, vil der oftest være en stor forskel. Og ja, de fleste bærbare strømforsyninger bliver ret varme, de er jo bygget helt til grænsen for at være “bærbare”.
--

Opret svar til indlægget: Oplader bliver meget varm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning