Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Stilren "gamer" bærbar til under 10K?

Af Super Supporter Cjaay | 18-09-2019 15:31 | 427 visninger | 6 svar, hop til seneste
Kære Hollere, så er tiden igen kommet til at jeg søger jeres hjælp. Jeg er flyttet hjemmefra, og har desværre ikke plads til at have min stationære med tilbehør i lejligheden, så jeg søger derfor en bærbar som jeg kan hive frem når den skal bruges, og gemmes væk igen. Jeg har søgt internettet tyndt efter en bærbar som opfyldet mine krav, og set timevis af lange reviews, uden at jeg er kommet tættere på et køb. Det jeg søger er en bærbar som jeg både kan fragte til og fra skole, men som jeg også kan hive frem på bordet om aftenen, og game lidt på engang imellem. Det behøver ikke være nogen dræbermaskine som kan klare de nyeste spil på højeste settings, men den må også gerne pakke lidt power. De modeller jeg har kigget på har primært været med 1660TI, hvilket jeg vurderer er rigeligt til mit behov. Det eneste jeg spiller for tiden er League of Legends, men jeg vil gerne have muligheden for at spille nogle lidt mere krævende spil, hvis lysten skulle komme til det. Jeg er ligeglad med både RGB og webcam. Mine krav til computeren er: - God byggekvalitet (meget vigtigt!) - Minimum 120hz skærm - God lys skærm, med gode farver - God byggekvalitet - Omkring 15" - Godt tastatur - Ingen throttle pga. dårlig køling - Forholdsvis lydløs under idle - Forholdsvist godt trådløst netværkskort Jeg har selv kigget på Asus ROG Zephyrus ga502 https://www.proshop.dk[...] og er egentligt ret hooked. Det eneste der holder mig tilbage er skærmens forholdsvis dårlige farver. Jeg har også kigget på Gigabyte aero15, men den virker ikke til rigtigt at være på det danske marked. Jeg håber det er muligt at holde mig under 10.000, uden at gå alt for meget på kompromis. Men budgettet er ikke fuldstendig fast. På forhånd tak for hjælpen. Mvh. Mikkel :)
--
Sidst redigeret 18-09-2019 15:33
#1
Ilwaz
Guru
18-09-2019 16:20

Rapporter til Admin
#0 Hvorfor ikke en normal arbejds bærbar(De kan sagtens trække LOL), også et et ordentligt gaming setup derhjemme? Så slipper du for et dårligt kompromis, og bliver ikke raped prismæssigt? Og hvis du gerne vil undgå en bærbar throttler, så det bare at holde den ren for støv. Byggekvalitet er forresten skrevet to gange? Og hvad mener du med reallet set med det? Skal den føltes robust eller mener du materialerne?
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#2
Cjaay
Super Supporter
18-09-2019 16:39

Rapporter til Admin
#1 Ups, det må være en tastefejl. Men det understreger også hvor vigtigt det er. Det jeg mener med god byggekvalitet, er valget af materialer primært. Jeg gider ikke noget der føles som en billig bunke plastik, som falder fra hinanden. Jeg har som beskrevet ikke mulighed for en stationær, da jeg bor i en meget lille lejlighed. Hvis jeg havde pladsen havde der ikke været noget problem, da jeg har et setup med 1080TI hos de gamle. Ang. throttle så er der nogle af de såkaldte gaming laptops, som netop throttler fordi de har dårlig køling, fordi de skal være så tynde som muligt. Og det sidste jeg ønsker er en bærbar som hele tiden underperformer, fordi den ikke kan komme af med varmen :)
--
#3
Ilwaz
Guru
18-09-2019 16:47

Rapporter til Admin
#2 Ja, så kan du roligt tag den ROG maskine. Tastaturet er dog ikke super godt, men igen det er ingen bærbar's. Hvad med et ITX system? Det fylder ca det samme som en en ps4, og kan placeres under dit tv eksempelvis.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#4
Cjaay
Super Supporter
18-09-2019 16:57

Rapporter til Admin
#3 det bliver desværre nødt til at være en bærbar. Det eneste bord vi har i lejligheden er vores spisebord, så det skal kunne gemmes hurtigt væk. Ellers godt forslag ?? den ROG maskine har også fået rigtig gode anmeldelser, men igen, er bange for at jeg bliver træt at skærmen. Farverne skulle eftersigene være lidt kedelige, og mørke..
--
#5
Cjaay
Super Supporter
18-09-2019 18:30

Rapporter til Admin
Måske jeg bare skulle vente til Black friday, og krydse fingre for at der kommer noget der kan bruges
--
#6
Cjaay
Super Supporter
18-09-2019 19:56

Rapporter til Admin
Jeg kan se at Zephyrus står til 9000 inkl. forsendelse på Amazon.uk. Tror jeg har besluttet mig.
--
Sidst redigeret 18-09-2019 19:59

Opret svar til indlægget: Stilren "gamer" bærbar til under 10K?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login