Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Rådgiving til valg af computer

Af Gæst Kobe7952 | 26-03-2020 08:35 | 217 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej! Jeg er på udkig efter en ny computer, da jeg er træt af den jeg har ikke har nok plads til have nogen spil på.. den har 119 GB på C-drevet skriver den, og det er så det. Jeg downloadede det nye Call Of Duty Warzone den anden dag, men jeg skulle slette alt for overhovedet at have plads til det, og efterfølgende lukker den spillet ned hele tiden grundet pladsmangel. Det var ligesom dråben til, at der skulle ske noget. Den jeg har nu er en Acer "Predator", med af hvad jeg kan se følgende specs.: - Intel Core i5-7300HQ CPU 2.50GHz 2.50GHz - Geforce GTX 1050TI - 8 GB Ram - Og så de 118 GB på mit C drev Jeg er en "hygge gamer" der mest af alt spiller spil som LoL og lignende, men vil da også gerne den kan trække spil som Call of Duty bare nogenlunde. Og have både LoL og COD installeret på samme tid. :-) Jeg har fundet denne, som jeg jo tænker er ganske OK alt taget i betragtning: https://www.proshop.dk[...] Er der mulighed for at høre jeres vurdering, mening m.m. om hvad der ville være bedst at gøre? Er den af mig foreslået computer mærkbart bedre end min nuværende, eller skal man højere op i pris for det? Håber i kan hjælpe, da jeg ikke er så skarp inden for dette fag. :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
NAsMaR
Super Supporter
26-03-2020 08:43

Rapporter til Admin
Altså hvis plads er det største problem kan du vel bare skifte harddisken ud :D Men det lyder måske også somom, du ikke mener den performer godt nok? Med den du har fundet så skifter du et low tier 1050 ti ud med et low tier 1650, jo det vil give nogle fps i spil, men det er ikke noget voldsomt løft og ikke 7300 værd imho.
--
Sidst redigeret 26-03-2020 08:43
#2
davfad
Ultrabruger
26-03-2020 08:43

Rapporter til Admin
Alle jeg har kendt, som ligesom dig har tænkt at en bærbar kan bruges både til gaming og alt det andet. De har fortrudt og har købt en stationær som det næste. Hvorfor? De fleste plastik cases bliver slidt enormt hurtigt, de bliver varme for hånden at sidde med i længere tid, og du får ringe hardware ift. Hvad du ville kunne få i en stationær. Performance og minimalisme hænger bare ikke sammen, med mindre du betaler kassen. Og selv der vil du kunne få 3 x medium/high end pc over tre generationer. Bare mine 50 cent.
--
#3
utyske
Gæst
26-03-2020 08:44

Rapporter til Admin
Der er ingen grund til at købe en ny computer, du kan bare købe en ny SSD til din nuværende computer i stedet. Lidt afhængigt af modellen, kan det være, at du ikke engang behøver at udskifte din nuværende SSD, men bare kan sætte en ekstra i til spil og den slags, eller en harddisk. Vi taler om en opgradering som måske koster 3-400 kr.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
efilNET
Super Nørd
26-03-2020 08:45

Rapporter til Admin
#0 Hvis dit eneste problem med din pc'er plads, så kunne du overveje blot at opgradere dine SSD til en større model. Det kræver blot at du køber en større f.eks. 512GB eller 1TB SDD. Herefter er der to muligheder: 1. Du geninstallere alt (windows, programmmer etc.) på den nye SSD 2. Du cloner dine gamle SSD til dine nye større SSD, kræver lidt opsætning med at udvide pladsen korrekt på den nye disk. Hvis ikke du kan/vil selv så kan du formentlig få hjælp til det for et mindre beløb hos din lokale pc pusher eller hvis du kender en der er kan hjælpe. Det vil være billigere end at købe en helt ny pc.
--
#5
utyske
Gæst
26-03-2020 09:09

Rapporter til Admin
#4 - Hvis jeg fandt den rette model, som TS har, burde der være plads til to stk. M.2 SSD'er og en 2½"-disk i computeren. Hvis det er rigtigt, behøver han jo ikke engang kan at klone noget. Hvis man overvejer en ny computer, fordi man løber tør for lagerplads, er der nok en god chance for, at man ikke kan finde ud af at klone en SSD til en ny.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Rådgiving til valg af computer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning