Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Købe oplader til computer?

Af Ultrabruger CalleCool | 16-07-2020 16:28 | 298 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey HOL, Jeg skal købe en ny oplader til min bærbar Lenovo Z50-70, da den gamle er i stykker. Jeg ville høre - det er ikke skadeligt at købe en oplader til en anden model, vel? Jeg kan se der er en til salg billigt, men som er til Lenovo Thinkpad serien, hvilket denne ikke tilhører. Den har dog det samme output (65Wh, 3.25 Amp) som min gamle oplader. Ville det være dumt at købe denne oplader? Den findes nemlig til 150kr på avXperten. Tak på forhånd! Bh Carl-Emil Dons
--
Gå i profil for specs, og for antal plusser i whitelisten.
#1
pogj
Ny på siden
16-07-2020 18:25

Rapporter til Admin
Nu ved jeg ikke hvilken lader du ser på, men ofte er stikkene ikke ens på tværs af modellerne. Så det skal du i hvert fald være opmærksom på. Men ellers burde det ikke være noget problem.
--
#2
Comicsdk
Semi Supporter
16-07-2020 18:32

Rapporter til Admin
AvXperten har en skideegod kundeservice, deres no-name opladere er fine nok, jeg har købt en håndfuld. Ellers kan du prøve at efterlyse en lader i Køb/Salg, det er trods alt en hardwareportal. (eller sådan noget lignende)
--
Random dude on a random forum
#3
Cocio21
Semi Supporter
16-07-2020 18:51

Rapporter til Admin
Den her burde være fin, stikket er det samme ligesom volt/spænding. https://www.avxperten.dk[...] Lenovo har et hav af bærbare som bruger det stik, du kan se en lang liste her af matchende modelnr : https://www.capida.dk[...] Helt samme lader som den anden, de er bare brandet til deres model, omend faktisk ens. Det er noget gøgl med de laderer og deres modelnr og navne, så man skal bare gå efter om stik og volt/spænding matcher det man skal bruge.
--
#4
CalleCool
Ultrabruger
17-07-2020 08:56

Rapporter til Admin
Mange tak for svar! Det var også den jeg havde kigget på #3. Jeg synes også at det gav mening, at det bare er outputtet, og at stikket passer i, der er vigtigt, men jeg ville gerne være helt sikker. Tak tak.
--
Gå i profil for specs, og for antal plusser i whitelisten.
#5
vingumminr9
Bruger Aspirant
17-07-2020 10:57

Rapporter til Admin
https://www.lenovo.com[...] Lenovo har den samme oplader til 149kr. De har også fri fragt (og hurtig levering.. selvom der står 7+ dage, fik jeg en igår efter 2 dage). Og hvis du er studerende, kan du få 20% oven i hatten på den :) så koster den pludselig 119kr inkl. fragt.
--

Opret svar til indlægget: Købe oplader til computer?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning