Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Bærbar starter op, men skærm er sort i 9/10 gange

Af Gæst Nitram | 08-08-2020 12:33 | 596 visninger | 7 svar, hop til seneste
Min MSI bærbar starter op med som skærm. Jeg kan nogle gange få den igang, ved at holde sluk knappen nede og starte den op igen, gentagende gange, men det lykkes måske 1 ud af 20 gange... Når det så lykkes så kører den stadig fint, både med spil, programmer og nettet. Nogle ide om hvad der kan være galt?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Nissehamp
Skribent
08-08-2020 18:04

Rapporter til Admin
Periodiske fejl er desværre altid enormt svære at fejlfinde. Starter computeren normalt, hvis du har en ekstern skærm sluttet til? Reagerer den på input når skærmen ikke tænder med den? Sker det både når den kører med strømforsyningen sluttet til, og når den kører på batteri?
--
Lyd-nørd
#2
Fc Junkies
Maxi Nørd
08-08-2020 21:00

Rapporter til Admin
Jeg tænker at det er grafikkortet.
--
Mvh Fc Junkies
#3
Nitram
Gæst
09-08-2020 10:45

Rapporter til Admin
Tak for svar begge :-) Jeg har lige prøvet med ekstern skærm via HDMI (mit fjernsyn) og der sker ikke noget. Den reager ikke på input. Det sker både med strøm og batteri.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Nissehamp
Skribent
09-08-2020 22:10

Rapporter til Admin
#3 Okay. Det lyder som om at du enten har et problem med grafikkortet, som #2 siger, eller at du har en løs forbindelse eller en dårlig kondensator et sted (mit gæt vil være en kondensator ifbm. strømforsyning til noget vigtig hardware). Fordi det er en bærbar, så er begge dele næsten umuligt at gøre noget ved, uanset hvilken af de to muligheder der er tale om, så mit bedste bud vil være at sende den ind til reparation, hvis der stadig er garanti på den, og ellers så bruge den til den dør helt eller du bliver træt af at det er så svært at få liv i den, og så købe en ny til den tid. Hvis det er grafikkortet, og dit bundkort har integreret grafik, så kan du prøve at gå ind i BIOS og tvinge den til kun at bruge onboard grafik. Så er der en chance for at den vil virke, men du vil have rædselsfuld ydelse, og næppe kunne spille noget som helst på den.
--
Lyd-nørd
#5
Thomas G
Monsterbruger
09-08-2020 23:45

Rapporter til Admin
Kan du se post/bios eller er skærmen helt sort. Kan du se post er det et driver issue og det kan formentligt løses. Er den helt sort, så dækker de tidligere beskeder desværre det problem ganske godt.
--
#6
Nitram
Gæst
10-08-2020 16:22

Rapporter til Admin
Tak for alle svarene, det lyder til at jeg skal ud og investere i en ny bærbar, har ellers været glad for min MSI. Nogle anbefalinger? Jeg bruger den til lidt download, søgning på nettet og især spil, mest Football Manager og Sims, strategi spil... Jeg har kig på denne, er den ok til ovenstående brug? Budget 8000-12000 kr. og må gerne holde længere end de 3 år den nuværende holdte. https://sharkgaming.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
Mr. WoLF
Guru
10-08-2020 16:36

Rapporter til Admin
Et bud at se på: https://www.pricerunner.dk[...] Obs. kun 1.9kg
--

Opret svar til indlægget: Bærbar starter op, men skærm er sort i 9/10 gange

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning