Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Hjæp til Hp oplader

Af Ny på siden cillem97 | 16-09-2020 07:00 | 415 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej! Jeg står i en akut situation hvor jeg skal bruge min computer. Jeg har mistet min Hp oplader men min mor har også en Hp computer. Derfor vil jeg gerne vide om jeg kan bruge en anden oplader uden min computer går i stykker. Også hvis det bare er i 5 minutter. https://www.oplader.dk[...] Jeg har den første oplader på siden og min more har nummer to. Håber i kan hjælpe med svar hurtigst muligt!
--
#1
triedset
Maxi Supporter
16-09-2020 08:08

Rapporter til Admin
Er ret sikker på der ikke sker noget, så længe den levere for meget strøm. Så vil den bare lade hurtigere. Problemet opstår hvis den levere for lidt strøm, så kan batteriet brænde af.
--
http://www.gamers-shop.dk[...] - Billige spil
#2
xrozhija
Juniorbruger
16-09-2020 08:17

Rapporter til Admin
Havde det kun været de 0.5v forskel, så havde jeg gjort det, men når den så også lader med 1.25 ah mere,skal du passe på. Du kan godt, men aldrig uden opsyn, og mærk efter temperaturen på dit batteri.
--
#3
Die_Happy
Elitebruger
16-09-2020 10:35

Rapporter til Admin
#0 I langt de fleste tilfælde vil der ikke ske noget ved at bruge en lader hvor spændingen afviger med +/- 10%. Strømmen som laderen kan levere er mindre vigtig, da en "for lav" strøm blot betyder at det tager længere tid at lade bærbaren. Er mærkestrømmen højere end din egen, betyder det bare at laderen kan levere mere strøm end du har behov for - det vil ikke skade din bærbar. #1 og #2 Kort og præcist: Nej. Direkte forkert.
--

Opret svar til indlægget: Hjæp til Hp oplader

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login