Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvilken Laptop? - Photoshop mm.

Af Gæst SEO-specialist | 25-10-2020 21:20 | 550 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej hardware specialister, Jeg har brug for vejledning til køb af ny arbejds-laptop Budget: 6.000-20.000 (alt afhængig finish mm. på produktet Laptoppen skal kunne bruges til at kunne arbejde i: - Photoshop (samt andre adobe programmer) - Semrush - Ahref - Word mm. Gætter på det eneste man skal kigge på her er Photoshop... Jeg vil gerne have en så "neutral" laptop som muligt, men gerne 15" eller derover. Denne laptop må gerne have numpad indbygget på den ene eller anden måde, samt et tastatur der minder mere om et mekanisk keyboard end et "apple keyboard" - hvis i forstår hvad jeg mener. Jeg vil IKKE have en Apple Er der nogen der kan hjælpe mig i denne jungle af hardware og hvad det betyder mm. tak på forhånd! Mvh Martin
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
gnOsis
Giga Nørd
25-10-2020 21:29

Rapporter til Admin
Du vil nok få den bedste keyboard oplevelse med en Lenovo Thinkpad modeller. Hvis dette er et højt krav for dig ville jeg klart prøve nogen forskellige bærbare også finde ud af om du kan li' keyboardet eller ej. Hvad mener du med andre Adobe programmer, indesign og illustrator eller er vi ovre i videoredigering?
--
#2
SEO-specialist
Gæst
25-10-2020 21:38

Rapporter til Admin
Hej GnOsis Jeg skal bare ikke have sådan et flat keyboard man finder på macbooks. det er meget lidt jeg arbejder i videoredigeringsprogrammer, men det er da noget jeg gerne ville kunne.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
gnOsis
Giga Nørd
25-10-2020 21:48

Rapporter til Admin
#2 Videoredigeringen kan være meget krævende, så hvis det er en måske, så ville jeg kigge på en maskine der kan det andet også redigere på det niveau som maskinen kan følge med til.. Prøv at kig på DELL XPS 15, Lenovo T490, eller Lenovo Slim 7 15"..
--

Opret svar til indlægget: Hvilken Laptop? - Photoshop mm.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login