Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Legion Y740 pludselig varm

Af Superbruger MadsAale | 18-01-2021 20:48 | 301 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej hol.dk Min Legion Y740 kører med UV på CPU’en og ingen OC af GPU. Jeg har kørt med stabile temps i WoW i lang tid, men pludselig rammer min CPU over 70 grader (lå stabilt mellem 59-64), samt GPU’ens temp stiger. Temperaturen stiger allerede fra jeg starter spillet, hvilket den aldrig plejer. Den eneste ændring jeg har foretaget mig, er at jeg har installeret den nyeste Nvidia driver? Jeg har sågar prøvet at rerolle driveren, men problemet fortsætter. Den er kun 1 år gammel, så tænker ikke, at det er noget garanti mæssigt. Nogen som har prøvet noget lignende? i7 8750H RTX 2070 Max-q På forhånd mange tak for hjælpen.
--
#1
Mr. WoLF
Guru
19-01-2021 00:34

Rapporter til Admin
Prøvet en ældre gfx driver? Hvad bruger du til UV? Har du nogle tal på CPU og GPU clock før og efter ændring i temp? Måske den har fået et vrid som har fået pasta til at krakelere
--
#2
MadsAale
Superbruger
19-01-2021 08:16

Rapporter til Admin
#1 Ja, jeg rerollede til den forrige driver, men problemet forsat. jeg bruger throttlestop til at UV CPU. Har desværre ingen tal på Clock før og efter. Om den har fået et vrid, ved jeg selvfølgelig ikke, men brugte den ganske kort tid inden, at jeg skiftede driver, og der kørte den fint. Den stod stille imellem den gaming session og indtil jeg opgraderede driveren.
--

Opret svar til indlægget: Legion Y740 pludselig varm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login