Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Søger top 27" IPS 1440 gamer skærm

Af Elite Supporter kikophil | 23-04-2021 18:54 | 819 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej venner :) Jeg søger en rigtig god 27" 1440 - IPS gamer (ikke buet) til max. kr. 4000 - plus/minus? Da jeg udelukkende har Nvidia GFXèr skal de være kompatible med dette, selv om de kører med FreeSync.. Jeg har ikke brug for alt muligt til/opkoblingsmuligheder, men ønsker bare bedste farver, hurtighed og gerne med god pirotering - hvis ikke det udelukker andre muligheder.. Jeg så på en Gigabyte M27Q med freesync, og fandt også en nylig tråd herinde omkring samme, men den gik hurtigt over i opkobling til 2 pcère, og blev ikke lige sammenlignet med meget andet såååh? :) Da jeg har leveret 3 pcère til andre indenfor 4 dg. og har bestillinger på 2 mere - vil jeg sku` også ha` lidt guf til mig selv :) Vil tro, at jeg har fået det meste med i ovenstående, så hvad kan de kyndige anbefale af bedste indenfor ovenstående? Er der noget, der er bedre indenfor nævnte pris? Problemos? - I spørger bare :) På forhånd mange tak. Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#1
Mr. WoLF
Guru
23-04-2021 19:06

Rapporter til Admin
Et bud til rigtig godt pris at se på: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
#2
ToFFo
Guru
23-04-2021 20:54

Rapporter til Admin
Jeg har skærmen som #1 linker til og jeg er mega glad for den. Der er kun 2 ulemper ved den for mig. Stikkene vender vandret bagud. Det er lidt irriterende for mig da jeg har monteret skærmen på væggen. Det andet er at strømadapteren, er en egentlig strømadapter og ikke bare et strømkabel. Der er sådan en træls klods på, og det er træls for mig fordi jeg har alle kabler samlet i en stikdåse i et net der er spændt op under mit bord. Så det er virkelig småting. Skærmen er genial. Og jeg gav noget mere for den end det der!
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 23-04-2021 20:54
#3
kikophil
Elite Supporter
24-04-2021 03:22

Rapporter til Admin
Hej og tak for svar. Så har jeg lige købt skærmen i nævner og ja, de nævnte minusser med strømboks og kabelstik tilslutning ville jeg gerne være forundt, men jeg har pladsen, og kan gemme boksen af vejen :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...

Opret svar til indlægget: Søger top 27" IPS 1440 gamer skærm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE