Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme

anbefale en skærmarm til 3 skærme?

Af Juniorbruger Cossie | 29-11-2021 02:35 | 646 visninger | 9 svar, hop til seneste
Nogen som kan anbefale en skærmarm til 3 skærme / hvad bruger i andre til 3 skærme? Jeg har prøvet de billige deltaco og lign. i 500 kroners klassen og der var jeg ikke tilfreds med hverken stabilitet, justering og nøjagtigheden. jeg har derfor kig på en af disse to med gaslift: - https://www.elgiganten.dk[...] - https://www.elgiganten.dk[...] Er det de bedste til prisen, eller findes der bedre alternativer?
--
#1
anders1226
Monsterbruger
29-11-2021 03:59

Rapporter til Admin
sådan som jeg har set mig frem til med mindre det umuligt med dit setup. så det både billigere og nemmer og bruge enkelte arme og så købe 3. så har du den bedste all around løsning :D
--
#2
mfla
Semi Supporter
29-11-2021 13:07

Rapporter til Admin
ARCTIC laver gode arme: https://www.arctic.de[...]
--
#3
gæst
Gæst
29-11-2021 13:23

Rapporter til Admin
#0 Jeg er rigtig tilfreds med min Deltaco arm til 2 skærme. Huskede du at du kan juster armen så den er perfekt (vægtmæssigt) på hver arm (gaspatron). Har ikke oplevet det du beskriver. Måske du skulle skrive hvilke størrelse skærme du skal bruge.... det gør det væsentlig lettere at anbefale i den korrekte størrelse ; )
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Cossie
Semibruger
29-11-2021 18:08

Rapporter til Admin
#1 Det kan du have ret i, og kan også være det bliver løsningen i sidste ende.. Synes dog det ser lidt mere "clean" ud med en enkelt som passer til tre skærme fremfor 3 separate arme. Men tak for indput i hvert fald. #2 Synes ikke rigtig de har det jeg søger - en skærmholder til 3 skærme som kan spændes fast til bordet og gerne med gas. - Synes de ligner meget det som jeg har prøvet fra deltaco om end kvaliteten nok er bedre. - https://www.avxperten.dk[...] #3 Har så ikke lige prøvet deres udgave med gaspatron. Det er denne udgave jeg har prøvet fra deltaco: - https://www.avxperten.dk[...] Kan se at deres gaspatron model til 3 skærme er meget lig med den fra elgiganten, hvis de ikke er ens? - https://www.avxperten.dk[...] Det er en fejl fra min side, det skulle jeg selvfølgelig have oplyst. - Det skal bruges til 3x 24" og senere hen 3x 27" skærme Tilføjelse: Faldt lige over en anmeldelse på den deltaco gaspatron arm til 3 skærme inde på avxperten: ".Det er Dårligt. Jeg har fået det i julegave og jeg var så glad men så fandt jeg ud af at det var noget skramel min ene skærm falder ned og jeg hare knæk lyde fra det og det er som om skærmene ikke gider og stå clean på skærmstativet Jeg er skuffet:(((((((((((((((" Lige udover skærmen falder ned så var det også lidt det problem jeg havde med de andre skærmholdere, netop at jeg ikke kunne få skærmene til at stå "clean" som han beskriver det.
--
Sidst redigeret 29-11-2021 18:15
#5
gæst
Gæst
29-11-2021 18:51

Rapporter til Admin
# Cossie ... sagde du ikke lige din var uden gas !!!! det du kopi paster anmeldelse fra er en der havde med gas patron , og han har været en stor klovn , for havde han justeret armen (gaspatron) så den passer til vægten så oplever man ikke det han har skrevet. sorry to say.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
gæst
Gæst
29-11-2021 18:54

Rapporter til Admin
man skal jo juster så den passer så godt som muligt , de arme med gaspatron kan jo justeres så alt efter hvor tung en skærm er , så kan man juster på armen med en umbraco. Og det gjorde ham du beskriver ihvertfald ikke !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
gæst
Gæst
29-11-2021 18:58

Rapporter til Admin
ligesom i denne video https://www.youtube.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Cossie
Semibruger
29-11-2021 19:02

Rapporter til Admin
#5 Jo det er også det jeg skriver? :D Men jeg kigger jo på en med gaspatron og så faldt jeg over den dårlige anmeldelse på den som jeg henviser til. #6/7 Arhh ja okay selvfølgelig, så spænder man selve fjederen inde i armen. Tror sgu jeg prøver at give det et skud med den fra avexperten, kan ikke se forskel på den og så den fra Elgianten udover prisen på dem.
--
#9
Acarbalacar
Semibruger
30-11-2021 13:09

Rapporter til Admin
Jeg har en ergotron lx dual stacking arm. Man kan købe ekstra arme til den, sådan at den kan holde 3 skærme. Den er dyr, men den holder bare. Jeg har en 34" ultrawide siddende på den, som vejer tæt på 10 kg, og den rykker sig overhovedet ikke.
--

Opret svar til indlægget: anbefale en skærmarm til 3 skærme?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE