Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme

Er min Dell S2721DGFA defekt?

Af Elitebruger Mikael Jensen | 30-11-2021 21:24 | 585 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg købte en Dell S2721DGFA skærm, hvor jeg skrev herinde vedr slør på skærmen. Jeg fik konstateret at dette ikke var normalt, og jeg fik tilbudt at få en ny skærm af Dell for at teste den op mod den nuværende. https://www.hardwareonline.dk[...] Jeg fik modtaget den nye i sidste uge, hvor det første jeg bemærkede var at den er ekstrem gul i siderne, og farven på den er generelt meget varm. Til sammenligning så skal jeg på den gamle vælge preset “Warm” for at de matcher hinanden. Til modsætning er min gamle helt hvid (hvilket jeg godt kan lide.) https://www.hardwareonline.dk[...] Opsummering: Gammel skærm: https://i.ibb.co[...] Ny skærm https://i.ibb.co[...] Den nye er meget hæslig mht den gule, det kan måske ikke ses tydeligt på billederne, men den er voldsom gul. Nok om det. Jeg har testet skærmene intensivt, og først igår fik jeg den skarpe idé, at i stedet for at skifte skærmene hele tiden, så kunne jeg sætte dem op og sammenligne på samme tid. Jeg synes, at min gamle skærm stadig har en form for “slør” i forhold til den nye. Det lyder måske dumt, men de begge har slør af en form for motion blur pga. det er IPS(ja motion blur er selvf. slået fra in game). Jeg tænker, at hvis der skulle være forskel, så burde jeg vel kunne se det på en UFO test? Umiddelbart ser de ens ud for mig, og selvom det kan være møg hamrende svært for jer at se det fordi jeg ikke er fotograf og min telefon ikke er et dyrt kamera, men jeg prøver alligevel: Gamle: https://i.ibb.co[...] Nye: https://i.ibb.co[...] Umiddelbart synes jeg, at begge ser ens ud, ihvertfald når jeg sidder foran begge skærme. Så burde der være forskel på “slør” på skærmene? Sådan som sløret er, så er det som at forestille sig en mørk dør på en lys farvet væg. Hvis du bevæger dig, så er det som om døren “hænger” og følger billedet kortvarigt. Men dette burde vel også kunne ses på UFO testen hvis dette skulle være tilfældet?
--
#1
SimonFRB
Monsterbruger
30-11-2021 21:56

Rapporter til Admin
Hello. Det ser helt galt ud med det gule på den nye skærm! Jeg har samme skærm, men ved intet om ghosting eller hvad det er. Jeg tog UFO testen og tog et billede med min telefon. Ved ikke om det kan bruges til noget: https://ibb.co[...]
--
#2
Mr. WoLF
Guru
30-11-2021 21:56

Rapporter til Admin
Se at få en G273QF
--
#3
Mikael Jensen
Elitebruger
30-11-2021 22:15

Rapporter til Admin
#1 hvordan får du så klart et billede af det? Jeg har virkeligt prøvet men det er sgu svært synes jeg lol. #2 kan ikke få skærmen returneret da den er over et år.
--
#4
Mr. WoLF
Guru
30-11-2021 23:18

Rapporter til Admin
#3 Du har 3 års udvidet garanti på den så kontakt Dell og få den skiftet til en anden. Se om du kan filme dit problem
--

Opret svar til indlægget: Er min Dell S2721DGFA defekt?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE