Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme

Kan et download ødelægge en skærm?

Af Mega Supporter kolao22 | 19-05-2022 21:50 | 1095 visninger | 5 svar, hop til seneste
TL;DR - downloadede et addon via CurseForge, og skærmen som curseforge-appen var på begyndte at flimse helt ud, som når man ser et GFX der er døden nær. Har lavet to forskellige stresstest til mit GFX, som ikke viser nogle problemer overhovedet. Har skiftet ledningerne til skærmen, uden held. Har genstartet, og sluk-tænd, uden held. Skærmen virker også på den led, at man kan trykke og interregerer med den, dog kan jeg bare ikke se hvad der foregår. Har prøvet en gammel skærm med samme opløsning, og den virker helt perfekt. Er slet ikke skarp på teknik, men er der nogen verden hvor det her rent faktisk ikke er GFX'et der er begyndt at dø, og rent faktisk en software der fik hardwaren(?) i skærmen til at gå i stykker? vedhæftet billede: https://imgur.com[...]
--
DU fortjener det bedste :)
#1
BentOver
Semi Nørd
19-05-2022 21:54

Rapporter til Admin
Prøvet en anden port på skærm samt grafikkort? Prøv også at hive strømmen ud, just in case. Ser ret vildt ud.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#2
kolao22
Mega Supporter
19-05-2022 22:11

Rapporter til Admin
1# Hej BentOver, og tak for svar. Jeg har nu prøvet følgende: - Prøvet at sætte stikket i en graffikortport, uden ændring. - prøvet at bruge ledningen og porten fra min hovedskærm, uden ændring. - prøvet at slå strømmen fra i hele lejligheden, og ventet et par minutter med at tænde igen. Har ikke prøvet: - anden port på skærm. Skærmen har kun én DVI-D port, så kan ikke prøve andre af samme type. Har heller ikke HDMI port, så kan ikke teste dette
--
DU fortjener det bedste :)
#3
Devilduck
Supporter Aspirant
20-05-2022 17:06

Rapporter til Admin
Den nemmeste måde at tjekke for software fejl er at prøve skærmen på en ny installation af Windows eller Linux Har du en USB stik du kan installere Linux på eller en HDD eller SSD du kan lave en ny WIN10 installation på?
--
#4
Jesper
Gæst
20-05-2022 18:09

Rapporter til Admin
Hvis intet usb-stick eller ekstra test HDD/SSD.... Fjern stikket til eksisterende HDD/SSD, eller selve SSD (hvis M2). Hvis skærmen derefter gør det under opstart, har det i hvert fald intet med software (windows) og drivere at gøre. Der kan også alternativt prøve at starte windows i fejlsikret tilstand. Eller blot boote ind i BIOS med kun den skærm tilsluttet. (Der er heller ikke loadet noget windows eller driver relateret) For mig lyder det mest som hardwarefejl, relateret til skærmen. Særligt fordi anden (gammel) skærm ikke har problemet når den tilsluttes. Mit gæt er, hvis skærmen testes på anden pc (nabo/ven?), så vil den vise samme fejl.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Devilduck
Supporter Aspirant
21-05-2022 13:09

Rapporter til Admin
Idiot her.... Gør som #4 siger, det er det samme bare 5000 gange nemmere. Umiddelbart ville jeg sige at intet SW kan ødelægge en skærm, og selv i dette tilfælde ville ejg sige at det er et sammenfald. Men det er svært at have ret og nemt at tage fejl, så who knows... Hvad var det præcist du hentede?
--

Opret svar til indlægget: Kan et download ødelægge en skærm?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE