Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Skifte mellem laptop og desktop på samme skærm

Af Monsterbruger Katmus | 28-08-2023 16:05 | 939 visninger | 7 svar, hop til seneste
Jeg har en DELL U2421E 27" skærm med HUB. Til den har jeg koblet en lille [table]ASUS PN52 med DP kabel Fra HUB i skærm har jeg connected til min bærbar med USB-C Bag på skærm kan jeg så skifte mellem de 2 og det virker ok selvom den nogen gange siger den ikke får DP signal fra min desktop pc.Måske er den på vej i dvale... Nå men det der i hvert fald ikke virker er mit BT tastatur og mus, som virker med en lille USB dims sat op i skærmens hub.D.v.s. på min ar. laptop virker de 2 fint uden problemer. Men på desktoppen gør det ikke, når jeg skifter til den.Så er det stadig på laptop mus og tastatur virker, selvom det ikke er den der er på 27" skærmen. Er det fordi jeg skal bruge usb kabel i stedet for DP kabel?
--
Sidst redigeret 28-08-2023 16:07
#1
Katmus
Monsterbruger
29-08-2023 19:01

Rapporter til Admin
Kan være jeg skal spørge på en anden måde... Jeg har bluetooth mus og tastatur som med en lille USB dongle monteret i PC virker fint. Jeg kunne køre med bluetooth udstyr koblet til pc'erne egen bluetooth, men erfaring siger mig det falder ud ind imellem hvor den lille usb dongle altid virker. Men nu har jeg 2 pc'ere koblet til en skærm med HUB og sætter jeg usb dongle i HUB usb port så virker mus og tastatur kun på laptop som er koblet til hub med usb-C i en usb-C power port i hub. Desktop pc er koblet til med DP kabel i en DP port. Tænker der mangler et eller andet mellem desktop og skærm som gør at usb donglen til BT vil virke?
--
#2
MisterNiceHands
Mega Nørd
29-08-2023 19:14

Rapporter til Admin
Du mangler sådan en fætter her: https://www.proshop.dk[...] I den sætter du dine dongles og hvad du ellers skal bruge imellem din PC og Laptop. Den sættes til skærmen med det ene stik, så den virker sammen med din laptop og det andet til din desktop. Der følger så en lille wired remote med så du kan skifte imellem dine enheder.
--
Signatur (Valgfri)
#3
chrolle
Juniorbruger
29-08-2023 19:15

Rapporter til Admin
Hej Skærmen til pc skal have både DP og USB. USB-C kan både bære billede og USB så her kan du nøjes med et kabel.
--
#4
MisterNiceHands
Mega Nørd
29-08-2023 19:17

Rapporter til Admin
Alternativ, skal du tjekke om der er et USB-B Stik i din skærm, hvis der er det sættes det til din PC
--
Signatur (Valgfri)
#5
BGP
Supporter Aspirant
30-08-2023 08:08

Rapporter til Admin
ellers vil en KWM switch vel løse problemet ?
--
#6
MisterNiceHands
Mega Nørd
30-08-2023 11:36

Rapporter til Admin
#5 Det vil det, jeg har også tidligere anbefalet #0 at købe en skærm med indbygget KVM, men det lader ikke til at det blev den der blev købt.
--
Signatur (Valgfri)
#7
Katmus
Monsterbruger
01-09-2023 15:40

Rapporter til Admin
Jeg har endnu ikke købt den skærm som jeg tidligere har talt om. Den her 27" DELL er en fra arbejdet som er midlertidig indtil jeg køber en stor skærm med HUB/KVM. Denne DELL jeg har nu som har HUB eller KVM (tænkker det er det samme)? Den har et USB-C der kan give strøm og som jeg bruger til min arb. laptop. Derudover har den 2 DP porte og nogle USB-A samt ethernet stik. Tro den ene DP port er sådan en daisy port :-) Den har også et andet USB-C som jeg måske så kan bruge til at få min desktop connected og dermed bruge særmens stik til at ? Er det den #4 kalder USB-B ?
--
Sidst redigeret 01-09-2023 15:41

Opret svar til indlægget: Skifte mellem laptop og desktop på samme skærm

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE