Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Acer X34p erfaringer - lyd

Af Guru InFerNo | 11-03-2018 19:58 | 1574 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej. Jeg har fornyligt købt mig en ny Acer X34p ultrawide monitor. Backlight bleed og shadowing i toppen til side, ønsker jeg at høre andres erfaringer med netop denne skærm, som jeg kan sammenligne oplevelser med. Så jeg håber at hvis du har en skærm magen til, at du vil vende tilbage med din oplevelse. Jeg ved godt at lyden i sådan en skærm kan være dårlig eller tynd, og det er også hvad jeg forventede, da det ikke er min primære lyd kilde tænkte jeg at det ikke betød meget, så længe lyden bare virkede til ambient og andre småting når jeg ikke ønskede at bære hovedtelefoner. Men ën ting er dårlig lyd, en anden er at lyden ikke er ensformig og hakker eller hvad det er. Det er svært at forklare, og derfor har jeg søgt på spotify efter et musiknummer som understreger min pointe. Jeg har optaget musiknummeret og lagt den op her. https://www.dropbox.com[...] Hør originalen her, hvis du ikke kender sangen. https://open.spotify.com[...] I det ovenstående klip lyder det mere som at der er en enhed der er sprunget, hvilket jeg dog ikke tror er tilfældet. (skal ikke udelukke det dog) Nu valgte jeg en mere stille sang, så det ville være tydeligere, men i andre sange er oplevelsen mere at niveauet variere meget, og er nærmest ulidligt at høre på. Mine tanker går her på om det kun er mig der har oplevet dete, og at min skærm er defekt? Eller om andre også har oplevet dette og det måske bare er sådan at acer har designet det?, hvilket jeg ikke ville kunne forstå. Jeg holder indlægget kort i håb om at flere vil komme med deres mening. Kan uddybe i kommentarene hvis det ønskes. Tak
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#1
Apexx512
Guru
11-03-2018 21:01

Rapporter til Admin
Jeg forstår ikke forskellen mellem det du har optaget og spotify nummeret, din optagelse har jo også peak display og der ser normalt ud, jeg synes også det lyder normalt..? Det er også normalt med backlight bleed i hjørnerne, shadowing er ikke helt normalt da jeg aldrig har hørt normale mennesker skrive eller snakke om det, kan du forklare shadowing? Lyden i min x34 er også ret tynd, det er meget normalt, så alt ialt tror jeg egentlig at din skærm er meget normal, det er de færreste x34'ere og de der gamer skærme med ips der slet ikke har noget backlight bleed, det er helt normalt, jeg kan ikke se det når ips panelet kører, kun når det er sort, og det ved jeg er helt normalt.
--
|vision midi, sf450 gold, I5-4590, shadow rock lp, 2x4 gb 1600 mhz hyperx, 1080 strix, 512 gb plextor ssd, x34", razer chroma/sphex|
#2
WedgeU
Monsterbruger
11-03-2018 21:02

Rapporter til Admin
Jeg vil gerne dele mine erfaringer med skærmen. Og det er lad for guds skyld vær med at bruge de speakers i skærmen. Jeg har prøvet at få dem til at lyde bare nogenlunde men det er umuligt, De har simpelthen den værste ''ranglen'' over dem. Bare ikke det værd. Køb nogle andre speakers og/eller brug headset.
--
#3
A.ndersen
Supporter
11-03-2018 21:24

Rapporter til Admin
I min gamle x34a der gik mine højttalere helt, og inden da - Der viste de sig abnsolut ulidelige at lytte til. Det gik fint til familiens hjemmevideoer på Facebook og speaks på YouTube - Men jeg var ved at gå ud af mit gode skind over den elendige lyd de gav, jeg endte med at købe nogle AudioEngine 2+ i stedet. Sammenligner jeg med min Dell UP2715K hvori der også er indbyggede højttalere så er der en VERDEN til forskel, Acers højttalere vil jeg skyde på er små ovale 2w højttalere som har været til overs fra en tidligere laptop produktion tilbage fra midt 80'erne.
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#4
InFerNo
Guru
11-03-2018 22:40

Rapporter til Admin
#1 Lyden er ret tydeligt i det klip jeg har lavet. Det lyder ikke anderledes i virkeligheden. Det er optaget så godt som muligt. Nu var denne debat ikke omkring selve skærmens billedekvalitet, det var derfor jeg sagde til side med det. Men nu du spørger. Shadowing er at skærmen i den øverste cm af skærmen er tydelig mørkere, og ligeledes i siderne, men ikke i bunden, mærkeligt nok. :) Det lader også til at være sådan på den nye alienware, og er vidst bare sådan panelet er lavet (de benytter samme panel) #2 ja jeg tror du beskriver det samme jeg oplever. Ranglen er ret ulidelig at høre på, udover det er de skam udmærket til facebook og youtube, som er det jeg ønsker at bruge de højtalere til, til andre ting bruger jeg headphones, men jeg gider bare ikke sidde med dem på hele tiden, derfor var det rart at kunne benytte de indbyggede højtalere. Hvis de bare ikke ranglede ville de være tilfredsstillende for mig. #3 som sagt er selve lyden ikke super dårlig, og er derved tålelig ved facebook og youtube ting, hvis højtalerene ikke rangler som optaget i #0.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#5
Apexx512
Guru
11-03-2018 22:49

Rapporter til Admin
#4 Nu skrev du selv om billedet,...det du siger om shadowing er da ikke noget man normalt har ligesom glare og backlight bleed. Altså mht. panelet uden at indlede en længere diskussion er det sandt panelerne er de samme, de er jo ens så om sige. Men af de millioner paneler er der flere produktions divisioner, og hvis de laver shadowing skal de da hvide det, det ville være meget høfligt at sende den til RMA. Jeg har spillet dit klip på et high end system og det lyder som min egen x34 lyder.
--
|vision midi, sf450 gold, I5-4590, shadow rock lp, 2x4 gb 1600 mhz hyperx, 1080 strix, 512 gb plextor ssd, x34", razer chroma/sphex|
--
Sidst redigeret 11-03-2018 22:51
#6
InFerNo
Guru
12-03-2018 00:14

Rapporter til Admin
#5 han nævner det her https://youtu.be[...] Hvorfor du ikke kan høre det, kan jeg ike sige. Men jeg kan høre det på både min iphone, med og uden apples earphones, og min stationære med phillips fidelio x2HR headphones.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#7
Apexx512
Guru
12-03-2018 00:28

Rapporter til Admin
#6 Så tænker du vel ikke 2 gange over at sende den retur hvis det skyggespil også er på din. Mht. lyden så er den helt normal ifølge #2 & #3 og undertegnede ;-)
--
|vision midi, sf450 gold, I5-4590, shadow rock lp, 2x4 gb 1600 mhz hyperx, 1080 strix, 512 gb plextor ssd, x34", razer chroma/sphex|
#8
gasolin
Guru
12-03-2018 23:06

Rapporter til Admin
https://www.youtube.com[...] x34 ville nok have været bedre
--
#9
Henji
Juniorbruger
13-03-2018 00:40

Rapporter til Admin
For de penge ville jeg returnere den hvis der var det mindste.
--
https://pcpartpicker.com[...]

Opret svar til indlægget: Acer X34p erfaringer - lyd

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE