Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

27" skærm til PS4 Pro

Af Gæst Nicolai | 12-10-2018 08:08 | 1719 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej derude Jeg sidder og vil investere i en skærm og jeg har noglelunde fundet ud af hvad jeg ønsker af specs. Men jeg kunne godt tænke mig at høre om der er nogle som har erfaringer med de skærme som jeg overvejer. Jeg har kigget forum igennem for lignende tråde, men synes ikke at have fundet det synderlig behjælpeligt :) Så håber i lige vel smide jeres 2 cents! Jeg er på udkig efter en 27-28" skærm, som primært skal bruges til at spille Playstation 4 Pro på, samt bruges som arbejds/studie skærm, til brug af excel og tekstlæsning. Jeg gamer stort set lidt af det hele, BF1, Warframe, Rb6, overwatch, horizon ZD, etc. Mine krav til en skærm er følgende. IPS panel - Jeg tænker ikke jeg behøver et TN panel eftersom jeg spiller på playstation som er begrænset til 60Hz? og jeg derfor tænker at IPS kan køre det hele smooth nok. Responstid < 5ms, her er jeg egentlig mest interesseret i at undgå input lag, og jeg er stadig ikke helt sikker på sammenhængen mellem responstid og input lag, hvis der da er en. 4k HDR, her er jeg meget i tvivl. Jeg ved har søgt nettet tyndt og der er meget forskellige meninger. Nogle siger 4k ikke giver mening på en 27" skærm og at HDR bare er et "lysere" filter som lægges over spillet. Personligt synes jeg HDR er fedt, eftersom jeg godt kan lide mørke og dystre spil, hvor det pifter det hele lidt op :) Simpelt og "voksent" design. Jeg ønsker ikke en skærm som skriger, "jeg er gamer" og i kan se den stil jeg søger i de skærme jeg har linket til nedenunder. Budget: 5000kr ca De skærme jeg pt overvejer er følgende: Dell U2718Q: https://www.komplett.dk[...] LG 27UK850-W: https://www.komplett.dk[...] Asus MX27UC: https://www.proshop.dk[...] Jeg håber i kan hjælpe, jeg har virkelig søgt på internettet og prøvet at lære og forstå alt jeg kunne. Så hvis i har klaret jer igennem min roman, så tak og jeg ser frem til at høre jeres mening. Mvh Nicolai
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
12-10-2018 08:53

Rapporter til Admin
Der er en lille artikel her om input lag vs response time vs refresh rate: https://levelskip.com[...] Input lag = den tid som der går før dit tastetryk når figuren. Der er ingen sammenhæng mellem input lag og responstid. Du ønsker så lavt input lag som muligt, særligt iBF1 og HZD eksempelvis, er ms forskellen på død eller levende. Jo lavere niveau man spiller på, des mindre kritisk bliver det selvfølgelig. Jeg har ingen erfaringer med skærmene, så det kan jeg ikke hjælpe med. Hvis jeg skulle vælge en ville jeg vælge en Dell.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#2
Renetarderet
Junior Nørd
12-10-2018 11:27

Rapporter til Admin
HVor i landet ? Jeg får en Lenovo 4k skærm retur lige om straks Hvis du opretter dig som bruger kan vi lige snakke om det.
--
#3
utyske
Elitebruger
12-10-2018 11:33

Rapporter til Admin
Jeg er ganske enig i at 27" ikke giver mening til PS4 Pro, med mindre du har tænkt dig at sidde 10 cm. fra skærmen. Til PC-brug giver den fin mening, da man faktisk kan bruge den højere opløsning til noget fornuftigt. Husk også på, at langtfra alle spil på PS4 Pro faktisk kører 4K, så måske bliver billedet lidt iffy, da PC-skærme sjældent har de samme opskaleringsmuligheder, som et TV har. Se evt. om du kan finde en butik, hvor du kan afprøve en af disse skærme med en Pro.
--
#4
bobson
Maxi Supporter
12-10-2018 14:16

Rapporter til Admin
HDR er super, når det er en ordentlig HDR skærm, eksempelvis et Sony XE9005 TV. Jeg er ganske sikker på, at de fleste, langt de fleste, pc skærme som angives at have HDR, snarere vil gøre dit billede ringere, end bedre.
--
#5
zipn
Maxi Supporter
12-10-2018 17:00

Rapporter til Admin
#3&4 Rimelig sikker på han går efter en 27" pc skærm for at totalt undgå input lag, hvilket kan være ekstrem i de fleste TVs. Jeg bruger selv en 24" skærm til min ps4 når jeg spiller multiplayer spil, hovedesagligt destiny var det jeg spillede da det kom ud og det var forfærdeligt at spille det på mit tv, fordi man flyttede aimet, men altid for langt, så justere man tilbage men igen for langt. pga. der går de mili sekunder fra man bruger controlleren, til det sker på skærmen.
--
[email protected]@TC14PE- 16GB(2x8)LP [email protected] - EVGA 980Ti Hybrid - z97 Ranger- 3x240GB FSeries3- 2x XL2411t - QF TK Red - EC2-A - G930
#6
bobson
Maxi Supporter
12-10-2018 19:07

Rapporter til Admin
#5 Det giver mening :) Men et af spørgsmålene gik jo specifikt på HDR..
--
#7
utyske
Elitebruger
12-10-2018 19:53

Rapporter til Admin
#5 - Det kan tænkes, men det er jo stadig værd at overveje om man vil se på et lidt fesent billede, specielt når man må gå ud fra, at OP går op i billedkvalitet, når han eftersøger en skærm med HDR. Som skrevet ovenfor, er det jo ikke sikkert at billedet vil være specielt lækkert på en skærm, frem for et TV, med mindre spillene faktisk kører native 4K.
--

Opret svar til indlægget: 27" skærm til PS4 Pro

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning