Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme

Ny skærm /Stationær)

Af Gæst chefen | 22-09-2019 16:25 | 500 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej. Som overskriften siger så skal jeg have en ny skærm ;) Jeg har kigget på den her https://www.komplett.dk[...] Jeg synes selv den ser god ud, men skærme er ikke rigtigt mit "stærke" punkt, så derfor spørger jeg jer:) - Hvis i har en bedre skærm som koster maks 2000kr, så må i meget gerne link den:) Til sidst har jeg et spørgsmål. Jeg har i 2 år spillet på en 24 tommer skærm, og det er jeg vant til.. - Er det så dumt eller svært at skifte til en 27 tommer? - Er det dumt at game på en 27 tommer?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
ZoneSlash
Elitebruger
22-09-2019 17:55

Rapporter til Admin
Der burde ikke været andet problem med at skifte fra 24' til 27' end hvorvidt de fysiske dimensioner på skærmen passer med hvor du vil have den stående; forskellen kan bemærkes lige når du skifter, eller hvis du stiller dem ved siden af hinanden, men efter et par uger er forskellen hurtigt glemt. Det ville være noget andet hvis du skiftede fra 1080p til 1440p eller 4k, der lægger man mærke til forskellen i længere tid, ligesom med refresh rate at gå fra 60hz til 144hz især for skydespil og andre fast-paced spil, det er også noget man lægger meget mærke til som quality of life opgraderinger :)
--
Denne forum signatur indeholder ingen brugbare oplysninger
#2
chefen
Gæst
22-09-2019 20:36

Rapporter til Admin
Tak! - Jeg har lige et sidste spørgsmål inde jeg går i seng:) - Der står i specifikationerne at der er AMD Freesync? - Hvad betyder det? - jeg har ingen AMD ting i min computer jeg er kun intel og geforce? Bliver det et problem?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
ZoneSlash
Elitebruger
22-09-2019 20:49

Rapporter til Admin
Freesync burde være fint nok; læs evt. her: https://www.pcworld.com[...] og om hvad det er: https://www.displayninja.com[...]
--
Hvis jeg var en øl måtte du kun knappe mig op med din lynlås!

Opret svar til indlægget: Ny skærm /Stationær)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning