Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Summende lyd fra skærm

Af Ny på siden newneo | 14-02-2020 15:49 | 642 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej Min skærm er pludselig begyndt at lave en summende lyd og derfor er jeg bange for, at den snart dør ! Skærmen er efterhånden ca. 8+ år så vidt jeg husker, så jeg tænker, at den måske er ved at være "slidt" Jeg har være lidt rundt på nettet og det bekræfter mig i min formodning: "If you're hearing buzzing from the monitors only being plugged into the wall and turned on, what you are hearing is likely a high frequency vibration in the internal power supply circuit of the monitor. Usually this is a sign of capacitors or power transformers going bad." https://community.spiceworks.com[...] Vil i give mig ret ? Kan I give mig en købsanbefaling på en 24" skærm til under 2.000 kr. som skal bruges til både spil og kontor ?
--
#1
kikophil
Monster Supporter
14-02-2020 16:01

Rapporter til Admin
Bare for the fun, så prøv at vende stikket om i stikkontakten før du hopper på en ny skærm. Ved ikke om det stadigvæk findes/sker, men for en hel del år siden, ku` f.eks. forstærkere til tider lave den slags unoder, hvis faserne blev vendt. Uanset hvad - er det jo hurtigt afprøvet (og gratis) :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#2
Mr. WoLF
Guru
14-02-2020 20:03

Rapporter til Admin
Et bud at se på: https://www.pricerunner.dk[...]
--
#3
TankBrutalis
Supporter Aspirant
14-02-2020 20:44

Rapporter til Admin
https://www.pricerunner.dk[...] Er vanvittig glad for den her Samsung til alt hvad man kunne tænke sig :
--
#4
Die_Happy
Monsterbruger
14-02-2020 20:55

Rapporter til Admin
Stil en lille skål med honning ved siden af skærmen, og se om der kommer en humlebi eller to ud. Det kan ikke skade at prøve ihvertfald.
--
#5
newneo
Ny på siden
15-02-2020 07:25

Rapporter til Admin
Hej Da jeg ikke gad at sidde og vente på at min skærm dør før jeg gør noget, så er den skærm nu bestilt ! Mit valg faldt på købsanbefalingen som @Mr. WoLF kom med (AOC 24G2U 23.8"), da den har fået rimelig gode anmeldelser, samt at panelerne er IPS, hvilket burde opfylde de krav jeg har til gaming og kontor. Så nu er det bare at sidde og vente imens jeg håber min nuværende skærm kan holde sig i live indtil den nye dukker op i løbet af den kommende uge (uge 8). Jeg takker for alles hjælp og indspark :o)
--
#6
Coilwhine?
Gæst
15-02-2020 08:01

Rapporter til Admin
#0 / #5 Er det ikke bare en form for coilwhine du kan høre? Synes ofte jeg har hørt en summende / svag hyle tone fra fjernsyn og computer monitors. Jeg har selv et gammelt Philips fjernsyn som gør det og har gjort det i flere år nu, det er sjældent jeg lægger mærke til lyden, og fjernsynet virker da endnu.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
newneo
Ny på siden
15-02-2020 13:34

Rapporter til Admin
@Coilwhine? Lyden er en, som pludselig er opstået, så derfor jeg jeg det som en advarsel om, at skærmen er på vej til at gå i stykker og derfor bestilte jeg en ny !
--

Opret svar til indlægget: Summende lyd fra skærm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning