Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvilken app til 2-factor login?

Af Megabruger SEOMaster | 29-03-2021 16:22 | 1385 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hey! Hvilken app synes I er bedst til at administrere alle jeres 2-faktor-login? Jeg er blevet anbefalet en der hedder "Duo Mobile" da jeg var dybt skuffet over Googles egen. Synes den opførte sig mærkeligt, og da Duo Mobile også kan adm. Googles konti, så prøvede jeg den. Men kan læse der er et hav af dem derude, så vil lige høre hvilken I synes er god? Man kan sige at den Duo Mobile er lidt underlige, for der kræves ikke nogen kode for at logge ind i den Authenticator :/
--
#1
kva
Bruger Aspirant
29-03-2021 17:23

Rapporter til Admin
Jeg bruger personligt Microsoft Authenticator, da den understøtter backup af TOTP (2-faktor) koder, og så understøtter den også biometrisk godkendelse for at bruge app'en. Jeg har dog kun brugt denne, og Google Authenticator, hvilket jeg skiftede væk fra, da jeg ikke ønskede at risikere at miste mine 2-faktor koder hvis mobilen fx gik i stykker eller blev stjålet. Jeg endte efter at have læst diverse reviews på Microsoft Authenticator, men det kan være du har andre krav/præferencer til en authenticator.
--
#2
Martinbt
Ny på siden
29-03-2021 17:38

Rapporter til Admin
Jeg skiftede for nylig fra Googles egen til "Authy", og har været rigtig tilfreds. Et stort selling point for mig har været at de ryger i en krypteret sky, og at der kan synkroniseres mellem flere enheder, sådan at jeg kan bruge, fx, min iPad til nødadgang hvis min mobil skulle blive stjålet eller gå i stykker på en rejse - og så enderstøtter den også biometrisk godkendelse :)
--

Opret svar til indlægget: Hvilken app til 2-factor login?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning