Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed

HJÆLP! MS 365 hacked

Af Ny på siden shpzmaller | 16-01-2022 21:35 | 895 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej HOL Beklager, hvis denne mail ikke hører til i dette forum, men jeg er desperat for at finde en løsning. Jeg har også postet nedenstående i Microsoft Community. Men vil simpelthen bare spørge om der er nogen der har oplevet noget lignende eller kan henvise mig til et mere egnet forum for dette? PÅ FORHÅND TAAAK! Hej Microsoft Jeg søger virkelig hjælp, da jeg tilsyneladende er blevet udsat for en form for hacking af min Microsoft 365 account. Kan jeg søge hjælp her, eller er der evt. et telefon nummer jeg kan bruge i stedet? Nu vil jeg ikke skrive de præcise detaljer vedr. mailkonti osv., men jeg vil beskrive sagens udvikling og så håber jeg på at i kan guide mig i den rigtige retning. Sagen har udviklet sig over de sidste 3 dage, og jeg har oplevet det trinvis således. 1) Min private mail (microsoft exchange via outlook), sender pludselig flere 1000 mails ud fra min konto. - løbende over hele dagen. Til tilfældige mailadresser, de vender så tilbage i min indbakke, som "Mail kunne ikke blive sendt pga. ugyldig modtageradresse" Det er blevet til cirka 15.000 mails i løbet af de sidste 3 dage. 2) Jeg bliver logget ud af min egen private microsoft konto. Når jeg vil logge ind igen, skriver den at min bruger er ugyldig og det kan ikke lade sig gøre. 3) Jeg modtager mails, om at jeg har købt flere licensser til "Windows 365 Business 8 vCPU, 32 GB, 512 GB abonnement" - Hvilket jeg ikke ved hvad er? 4) Min kæreste og jeg har fælles fakturering, af vores microsoft konti. Hun står med admin. rettighederne, på hendes konto og jeg har en alm. standard bruger. Pludselig er hendes admin rettigheder væk, og vi har altså ikke mulighed for at tilgå admin. indstillinger. HJÆLP! Hvad gør jeg? Mvh Martin Rasmussen
--
#1
Hodja^
Nørd Aspirant
16-01-2022 22:09

Rapporter til Admin
Hvad hedder den præcist licens model i har købt jeres services under? Det hjælper jer så måske ikke så meget nu - men har i ikke haft MFA sat op for admin accounts?
--
#2
Thomas G
Elitebruger
16-01-2022 22:15

Rapporter til Admin
Microsoft har en ret god support. Opret en sag og ze ringer tilbage. Det kunne desværre godt tyde på at du eller hun har fået en keyboardlogger ombord. Typisk på pc men kan også ske på ældre /dårligt opdaterede Android enheder.
--

Opret svar til indlægget: HJÆLP! MS 365 hacked

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE