Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed

Xbox Gamepass, NemID verificering afbrudt men beta...

Af Monsterbruger bonde71 | 11-08-2022 13:09 | 581 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HoL Jeg vil lige høre jer ad, om I har oplevet det samme som mig. Var til LAN med nogle venner, og vi ville spille et spil gennem Xbox Gamepass. Jeg har ikke tidligere haft det, og skulle derfor abonnere til det for første gang. Ved betalingen skulle jeg verificere købet med nemID, men vælger at trykke afbryd lige inden NemID login, da en af kammeraterne havde en 2 måneders promo kode, som jeg kunne bruge i stedet. Det mystiske er bare, at selvom jeg trykkede afbryd, så gik betalingen for abonnementet igennem. Kan nu se på min netbank at pengene er trukket. Har andre også oplevet at en betaling er gået igennem, selvom man har afbrudt NemID verificeringen?
--
#1
Mr. WoLF
Guru
11-08-2022 13:54

Rapporter til Admin
Godkendelse må være sket før du afbrød? Tænker du kan kontakte support og få dine penge retur
--
#2
ZulfoDK
Mega Supporter
11-08-2022 14:25

Rapporter til Admin
Jeg har ikke selv prøvet det du beskriver, men hvis du stadig har promokoden eller også har brugt promokoden, så kontakt Xbox/MicroSoft support - de plejer faktisk at være okay hurtige til at hjælpe med "refunds"...
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#3
bonde71
Monsterbruger
12-08-2022 11:31

Rapporter til Admin
Jeg har som sådan ikke fortrudt "købet", det var nu mere det med, at betalingen har kunne gå igennem, selvom jeg afbrød NemID verificeringen. Hvis en betaling kan gå igennem, selvom man trykker afbryd, så forsvinder hele ideen jo med NemID verificeringen i første omgang. Det lægger jo op til mulig misbrug af betalingskort på nettet, hvis den verificering man skal foretage, ikke kan stoppe en transaktion fra at gå igennem.
--
#4
SUPERBOY
Ultra Nørd
12-08-2022 11:39

Rapporter til Admin
#3 Helt enig, jeg vil ikke mene det du skriver kunne lade sig gøre - så jeg ville nok ringe til banken og høre hvad de kan se i forbindelse med det køb (forestiller mig de kan se sådan noget).
--
Tag altid BACKUP!!

Opret svar til indlægget: Xbox Gamepass, NemID verificering afbrudt men beta...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE