Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Reverse proxy, eller lign??

Af Semi Supporter Mattti | 24-11-2022 18:02 | 1529 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej derude.. Jeg har en jellyfin-server kørende og jeg vil gerne have mulighed for at tilgå den udenfor mit hjem:) jeg har før brugt prøvet duckdns, men den "url" man får kan ikke bruges i hjemmet. Så jeg leder efter en anden mulighed?? Jeg har prøvet reverse proxy.. Men jeg har ikke noget domæne lige pt. Jeg har prøvet med et gratis fra freenom.. Men efter min sidste tråd. har jeg fået lidt kolde fødder med hensyn til domæne:( Kan dette laves på en anden sikker måde?? Tak!
--
#1
wazer^
Super Nørd
24-11-2022 18:07

Rapporter til Admin
Nu har jeg set et par gange du efterspørger dette, det kan lade sig gøre men du spørger efter folk som mig der ikke giver væk sin expertise/hjælp til opstæning på sådan et område væk gratis. Jeg kan tilbyde opsætning via CF,dom og reverse.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#2
Mattti
Semi Supporter
24-11-2022 18:40

Rapporter til Admin
Hej igen.. Det jeg egentligt gerne vil vide er om man kan lave noget reverse proxy.. Uden et domæne?? Da jeg kørte med freenom. Brugte jeg jo selvfølgelig et af deres domæner?? Hvilket jeg fik til at virke :) Men da der var problemer med cloudflare, stoppede jeg igen.. Ellers vil jeg købe et alm. domæne:) Andet problem var med nginx, der var lag i jellyfin:( På forhånd tak!
--
Sidst redigeret 24-11-2022 18:41
#3
csbc
Semi Nørd
24-11-2022 19:05

Rapporter til Admin
#0 Første skridt er at have adgang til at åbne porte i din router. Find derefter ud af, om du har statisk eller dynamisk IP. Har du statisk IP kan du bruge denne i stedet for et domænet. Har du statisk eller dynamisk IP kan du finde en DynDNS som tilbyder gratis subdomain, som peger på din IP. Du behøver ikke en reverse proxy. Kan dog anbefale en VPN i stedet, så du kun udstiller én port og krypteret forbindelse til omverdenen.
--

Opret svar til indlægget: Reverse proxy, eller lign??

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE