Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Spar 88% på Pure VPN

Af Super Nørd Ali | 30-11-2019 12:42 | 2492 visninger | 5 svar, hop til seneste
Lige nu får 5 års abonnementer hos Pure VPN. Denne udbyder er kendt for at levere de højeste hastigheder via +2000 servere i 140 lande. Det kan bruges på 5 enheder samtidigt. 5 år for $79 https://www.purevpn.com[...]
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#1
Thilne
Semibruger
30-11-2019 12:57

Rapporter til Admin
Nu spørger jeg af rent uvidenhed, men hvad er ideen i en VPN? Jeg ved meget lidt om det, men som jeg forstår det, gider folk ikke at diverse selskaber indsamler oplysninger om ens trafik. Men når man bruger en VPN, er det så ikke bare vpn firmaet og ikke Google osv. Der indsamler og sælger ens oplysninger videre?
--
#2
csbc
Semi Nørd
30-11-2019 13:05

Rapporter til Admin
#1 Du har delvist ret. Man skal som kunde have tillid til, at VPN tjenesten ikke logger netværkstrafik, som kan blive brugt til at koble aktivitet sammen med en bestemt bruger. Oprindeligt var idéen med VPN, at man kunne oprette en sikker forbindelse til et virksomhedsnetværk, hvis man var off-site. I dag er VPN for mange et synonym med netværkssikkerhed og anonymisering af netværksaktiviteter hvilket er et ikke-funktionelt krav modsvarende det funktionelle krav at have adgang til netværksresourcer på et virksomhedsnetværk.
--
Sidst redigeret 30-11-2019 13:05
#3
RX
Maxi Supporter
30-11-2019 13:10

Rapporter til Admin
Den kan bruges til at lave en højere ping for at omgåes lag compensation i BF5 og CoD MW...
--
#4
csbc
Semi Nørd
30-11-2019 13:13

Rapporter til Admin
#3 Ja, men det er til et helt andet formål hvor man udnytter en funktionalitet i et given system for (antageligt) at få en fordel over sin modstander.
--
#5
inckie
Guru
30-11-2019 13:14

Rapporter til Admin
#1 VPN forhindre ikke diverse internet tjenester og virksomheder, at samle data om dig, hvis du alligevel fortæller dem om, hvem du er - altså har en brugerkonto, laver et køb, tillader tracking cookies m.m, basalt set, hvis du forsætter dine normale internet rutiner, så er det stortset pointless i forhold til privatlivs beskyttelse. Den primære "use case" er nok at gøre det sværere for rettighedsindehavere at beskytte deres rettigheder, f.eks. ved at gøre det muligt, at omgå geoblokering eller umuligt for dem at indhente oplysninger om internet abonnenters identitet via IP-adresser. Personligt synes jeg ikke det er en god ide, at overlade databeskyttelse til virksomheder, som registeret i banan-stater og som markedsføre deres produkter på lyssky hjemmesider, så som illegale streaming og fildelings websites.
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage.
--
Sidst redigeret 30-11-2019 13:17

Opret svar til indlægget: Spar 88% på Pure VPN

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning