Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed

alle mine mails bliver videre sendt automatisk.

Af Bruger camper_kurt | 16-09-2020 21:02 | 423 visninger | 5 svar, hop til seneste
min kone blev i dag ringet op af en ældre dame(Connie), der siden d 5 juni har modtaget alle min kones mails. og der fra fået fat i min kones mobil nummer. hvordan stopper vi det??? -min kone har fået alle de mails hun skal, men en kopi er åbenbart blevet videre sendt. -Videresend er slet ikke aktivet på outlook.com -hun har ingen mail aps på sin mobil, hun til går email adresse igennem google. -der er ingen mails under sendt mails. -vi har tjekket alle de steder hun har sin mail registeret, og der står kun hendes. ingen virus på mobil eller på computeren. noget der har prøvet noget ligende??? hvordan kan det lade sig gøre uden der er det mindste spor???
--
#1
Sven Bent
Ultra Nørd
16-09-2020 21:04

Rapporter til Admin
ring til MS og se om de kan lave en mailtrace hvis du sender konene en email for 3part den saa ogsaa. i saa tilfaelde ved vi at problemmet er omkring modtagelsen af email og ikke afsenderne
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#2
camper_kurt
Bruger
16-09-2020 21:08

Rapporter til Admin
det er ved modtagelse af emails der problemet. prøver at ringe til dem i morgen
--
Sidst redigeret 16-09-2020 21:11
#3
Thomas G
Monsterbruger
17-09-2020 08:55

Rapporter til Admin
Antager at selve mailen er en outlook.com / hotmail: https://support.microsoft.com[...] Blev lidt forvirret med at det tjekkes via google, for så er det gmail vi skal på jagt efter. Antager at du mener at hun kun tjekker emails via browser.
--
#4
Die_Happy
Elitebruger
17-09-2020 09:28

Rapporter til Admin
Start med at skifte koden til kontoen. Det er for at sikre at der ikke er logget ind et eller andet skummelt sted, som laver videresendelsen. Derefter kan i prøve at sende en mail til kontoen, og se om den ryger videre til Connie. Gør den det, så kan i forsøge jer med at slukke mobilen, og se om det er der videresendelsen sker. Kommer mailen stadig videre til Connie, så er det hos M$ at problemet ligger.
--
#5
camper_kurt
Bruger
17-09-2020 16:20

Rapporter til Admin
#3: mente at vi tjekker igennem crome :D :D det link har vi prøvet og der står intet. #4 prøver lige med slukket mobil, ellers får microsoft et kald.
--

Opret svar til indlægget: alle mine mails bliver videre sendt automatisk.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning