Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Processor
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

AMD 50 år: Få indsigt i hvad AMD er idag.

Af Monster Supporter Thomas8 | 04-05-2019 09:29 | 1281 visninger | 6 svar, hop til seneste
Interessant video om AMDs strategi og hvorfor vi får de processor og GPU vi får. Den dag AMD tjener endnu flere penge og har overskud, vil de selvfølgelig fokuserer på Gaming til consumer end til enterprise markedet. https://www.youtube.com[...]
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
#1
Akasut
Elite Nørd
04-05-2019 10:11

Rapporter til Admin
Har ikke set videoen endnu, men har set flere af Coreteks videoer, gode big picture type videoer omkring industrien, hvilken retning tingene tager, nye teknologier, historie. Sammen med AdoredTVs lidt in depth analyse af produkter samt leaks og spekulationer, så kan man mixe macro og micro billedet sammen og få et realistisk og forståelig billede af fremtidig hardware. To Coreteks videoer tilbage 4-6måneder, Jensen Profile samt Conquer Masses, hvordan RTX skal troldbinde partnere så virksomheden overlever og prøver at reach ud i andre industrier. Folk spørger eller siger "vi har ikke bedt om raytracing", og det er rigtig, det er bare side-produkt af deres R&D som skal skubbes ned i halsen, så det bliver mainstream, AMD modsvarede med DX based løsning efter RTX launch. Den anden video omhandlende NVIDIAs marketing machine, hvilket der også er bag-historie i Adoredtvs "Anti-Competitive, Anti-Consumer, Anti-Technology" video. Derudover kan man finde små kanaler som TheUltimateComputerScientist som har 1-2 gode videoer med noget info eller ranty generel videoer med meninger fra not an apple fan.
--
#2
Fuller 8900
Giga Supporter
04-05-2019 14:25

Rapporter til Admin
Har heller ikke set den, men kan huske jeg for en 3-4 år siden Asad og tænkte om man skulle købe nogle aktier i AMD da jeg troede den ville stige pænt, PGA ryzen type osv.. og at de sidder på markedet i konsollerne. Men turde ikke smide pengene i det, dels pga skatte bøvl på udenlandske aktier og fordi Intel bare altid har været bedst. Men hvis man ser over en 5 års graf på AMD aktier er de stedet fra 4 Dolleris til 28 dollers :D så tænker man bare lidt øv, de har sku gjort det godt! De er virkelig kommet fremad i forhold til Intel :) til sammenligning er Intel gået fra 25 til 52 :)
--
#3
Thomas8
Monster Supporter
05-05-2019 09:32

Rapporter til Admin
1# ja 2# købte AMD aktier omkring de $19. Stadig stor upside. Altså ser ud til at vi bliver skuffet omkring GPU angående high end. Navi ender med at blive utroligt billigt penge vs performance i low og mid end. Da Navi er designet for consol some Playstayion 5 og Xbox two. Amd focus er på Datacenter GPU. Vi vil se en blockbuster af unvealing at computex 27 maj i år. Skriv ned i kalenderen. Det bliver sygt. Big performance vs meget uhørt lave priser.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
#4
Akasut
Elite Nørd
05-05-2019 10:24

Rapporter til Admin
Nu har jeg set videoen, jeg vidste ikke det med 1 billion debt som de er igang med at afvikle, Lisa Su igang med at rydde op internt i AMD og stødt arbejde dem fremad. Når man ved lidt om deres position som fremlagt i videoen, er man imponeret over at de stadig kan give fornuftige produkter til consumere, og langsomt går det vel også op for folk, hvordan Intel og NVIDIA har udnyttet situationen i mange år til at skumme fløden. Man kan ikke bebrejde dem for at gøre det, any company ville have gjort det samme. Det man skal tage fra det er at konkurrence er sundt og godt for forbrugeren lige meget hvilket produkt man ender med. Vi så det med Ryzen første generation, som fik Intel ud af 4C/8T kontorstolen og begyndte at udvide i bredden. Med 3rd generation skubber de til bredden igen, størstedelen af gamere har ikke brugt for mere end octacore Ryzen 5 til <~2000kr og endnu bedre budget options hvilket virkelig har været manglende fra Intels side, især deres supply svigt har ramt priserne hårdt. Ja CES unveil var slemt skuffende, da mange havde næsen sat op for Ryzen 3rd og 7nm Navi hvilket blev Vega2 istedet for. Så helt klart spændt på computex livestream også!
--
#5
Thomas8
Monster Supporter
05-05-2019 12:53

Rapporter til Admin
#4 Ja, hvis de viser priser for CPU til computex den 28 maj, og de er lige så gode som rygterne siger. så bliver det crazy. GPU siden skulle også være rimeligt billigt snakker om 580 performance for 1000-1200 kr. RTX 2070 til 2600 kr. Intel har nedtonet deres forventninger for året. AMD har tilgengæld fastholdt deres opjusteringer for sidste halvdel af året. Bliver spændende. Glem ikke DDR5 næste år/sidst 2020.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 05-05-2019 12:54
#6
GrillBiller
Semi Nørd
05-05-2019 21:00

Rapporter til Admin
The level of A Japaneese talking English with accen is just to damn high... til at man gider at se det hele... max 5 min... så bliver man skør...
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"

Opret svar til indlægget: AMD 50 år: Få indsigt i hvad AMD er idag.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning