Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ TV (LCD, Plasma og CRT)
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Opsætning af tv/receiver/konsol

Af Nørd Aspirant Jdr20 | 08-12-2019 18:54 | 1203 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej alle. Har lige købt nyt tv (Lg C9) og er rendt ind i et problem jeg ikke lige kan løse Kan ikke få signal til min Nintendo Switch længere. Med mit gamle tv (Philips PUS7502) virkede det fint med præcis samme opsætning. Kører både tv og konsol igennem et Onkyo S7805. Har ikke skiftet kabler eller noget. Bare skiftet tv så forstår ikke det ikke bare virker? Opsætning: Hdmi kabel fra tv (arc) til receiver Hdmi out (main) Hdmi fra konsol til “game” indgangen i receiver. Tv’et fanger at Switchen er sat til. Den kan se den er sat til Hdmi 2. Den skifter signal fra/til receiveren hvor der så bare er en blå skærm. Så tror problemet er i receiveren. Men kan ikke se hvad, da intet er ændret. Nogen idéer?
--
#1
Jdr20
Nørd Aspirant
09-12-2019 15:49

Rapporter til Admin
Slet ingen der har nogle forslag?
--
#2
potteplante
Mega Supporter
09-12-2019 16:01

Rapporter til Admin
Ejer ingen af de ting du nævner. Men har du prøvet at sætte din switch direkte på tv'et og set om.det virker?
--
Google is your friend!
#3
Heylel
Super Supporter
09-12-2019 16:36

Rapporter til Admin
Du er nødt til at begynde at udelukke ting systematisk. Begynd ved fjernsynet som jo er den nye komponent. Jeg tænker at der måske kan være noget med at det nye fjernsyn har lidt udfordringer med at handshake med din receiver. Har du noget andet eksternt udstyr koblet op mod receiveren hvor det virker? Hvis nej, så kunne det måske skyldes at dit nye fjernsyn er HDMI2.1 og det gamle var HDMI2.0? Kan du så evt. tvinge det nye til HDMI? Eller er der en "kun" HDMI 2.0 port? Eller HDMI 1.4? Dit gamle havde fx både HDMI 2.0 og HDMI 1.4 - ved du hvilken een din receiver var sat til på det gamle fjernsyn? Hvis ja, så er problemet nok ikke mellem fjernsyn og receiver siden en anden enhed kan gå gennem receiveren og videre til fjernsynet. Så må du kigge på om der er noget i måden din N-Switch sender billedsignalet der skal ændres på N-Switch? Prøv det og meld tilbage. Hvis du stadig har det gamle fjernsyn og det ikke er for bøvlet, kan du med fordel genafprøve at det virker med dette og notere dig de forskellige indstillinger på Philips fjernsynet. Det kan tænkes at det kan være til hjælp også.
--
#4
Jdr20
Nørd Aspirant
09-12-2019 17:52

Rapporter til Admin
#3 Tusind tak for alle forslagene. Har ikke lige mulighed for at sætte Switch direkte i tv da kablerne er pakket godt ind samt tv er hængt op på væggen. Så det kræver lidt mere arbejde. Har kun koblet tv og Switch til receiveren. Alle porte er hdmi 2.1 og afaik kan man ikke gøre noget ved det. Har kigget alle indstillinger og menuer igennem. Kan ikke lige huske hvilken hdmi port den sad til med et gamle tv, som er solgt. Så kan heller ikke afprøve med det. Men der er nok ikke meget andet for end pille det ned og forsøge at sætte Switch direkte til tv og se om det hjælper. Kom lige i tanke om at jeg satte kablet fra tv til receiver i port 1 på tv'et. Men denne port har ikke arc, som bruges med receiveren. Så vil helst ikke bruge nogen af de andre.
--
Sidst redigeret 09-12-2019 17:57

Opret svar til indlægget: Opsætning af tv/receiver/konsol

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning