Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ Mediecenter

Hjælp er faret vild i streaming junglen!

Af Gæst Emil | 12-09-2019 18:48 | 1594 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej hol Jeg har pt. en chromecast, som jeg sådan set synes er fin nok, dog bruger jeg den ikke særlig meget. Grunden til dette er, at jeg til tider kan synes det bliver lidt for besværligt. Synes det er hurtigere bare, at se noget på computeren når den allerede er åben. Jeg har fra år tilbage haft et apple tv. Men på det skulle man også tænde for det og så streame fra telefonen, der var dog også nogle få streaming muligheder på det. Jeg sad for sjov og kiggede på de nyere apple tv'er og her fandt jeg ud af, at flere folk ikke engang bruger deres tv remote mere. Jeg kan se, at det ser ud til at der er kommet flere apps til. Er der nogen af jer som har dette, og hvis I også har chromecast hvordan er det så i forhold til det? Er det prisen værd? Jeg kan se, at man både kan få en apple tv 4k og en apple tv uden 4k. Er det værd at give de få hundrede kr. ekstra, selvom man ikke har et 4k tv?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
patrickec95
Bruger
12-09-2019 21:14

Rapporter til Admin
hvor i landet bor du? har en boks du kan få hvis du er interesseret, den kan afspille netflix og youtube i 4k. kan ikke huske det men tror at man kan caste til den, og det er en telia tv boks. du kan hente den gratis i vordingborg
--
#2
MadsAG
Elitebruger
13-09-2019 08:44

Rapporter til Admin
Apple TV 4K er super, bare køb modellen med mindst plads. Jeg i mange tilfælde (hvis dit tv er bare lidt moderne) burde det tænde og slukke automatisk, så ja du behøver sjældent tv fjernbetjeningen. Apple TV’et starter også selv hvis du prøver at airplaye til det. Apple TV non-4K giver ikke mening at købe, der er flere forbedringer udover 4K også.
--

Opret svar til indlægget: Hjælp er faret vild i streaming junglen!

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning