Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Hifi lyd??

Af Elitebruger Mattti | 05-04-2021 18:06 | 1040 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej derude. :) Jeg leder efter noget, jeg tror der hedder en dac.. Min dame har fået et godt sæt gode høre-telefoner. Og tænker derfor om hendes mobil (huawei P30Pro) har mulighed for at få bedre lyd? end det hun pt. bruger da hun har en gammel usb-c til jackstik.. Jeg har fået hende over på tidal hifi.. Og det er derfor et must at hun kan høre via jackstik, og gerne med bedst mulig lyd. Hvad skal jeg lede efter og hvad koster sådan nogle?? Tusind tak!
--
#2
ToFFo
Guru
05-04-2021 19:33

Rapporter til Admin
Der er allerede en DAC i din mobil. Det står for Digital Analog Converter. Man kan ikke høre digital lyd. Lyden skal konverteres til analog og det gør telefonen inden det bliver sendt ud til hørebøfferne. Det er muligt du kan få bedre lyd, hvis du kører lyden gennem en ekstern DAC, men det bliver noget rod, for så skal du have en bluetooth DAC, som modtager bluetooth signal fra mobilen og laver det om til et analogt signal. Så skal du sætte hørebøfferne til den bluetooth DAC. Den bedste måde at få den gode lydkvalitet ud af telefonen på er altså ved at sende den ud via Bluetooth, så telefonen ikke bruger sin egen DAC, da de ofte er af tvivlsom kvalitet når de skal være i en telefon. De skal ikke konvertere lyden godt, de skal bare fylde så lidt som muligt, og være billige når de skal i telefoner. Det kan også være der findes en USB-C DAC som du kan sætte direkte i telefonen, hvor telefonen spytter signalet ud digitalt, og lader tilsluttede enhed håndtere konverteringen. Either way bliver det noget værre rod, og er næppe det du søger :P
--
- Indsæt signatur -
#3
Lowice
Supporter Aspirant
05-04-2021 19:54

Rapporter til Admin
Tidel HiFi tilbyder lydkvalitet over 1400kbs og Tidal Master over 9000kbs lydkvalitet. Selv når du bruger de bedste bluetooth codec som LDAC og aptX HD (hvilket headsettet også skal understøtte for at virke) kommer du aldrig over 1000kbs lydkvalitet. Det du skal gøre er at købe en enhed der understøtter Tidel og som kan levere den lydkvalitet, hvilket en mobil ikke kommer til pt. Jeg køre Tidal over en Bluesound Node men mange ny receiver understøtter også Tidal. Sæt hendes headset til sådan en source og så vil du kunne høre forskel.
--
#4
isbjørnen
Elitebruger
05-04-2021 20:47

Rapporter til Admin
Du kan kigge på en hovedtlf forstærker med dac. Evt fiio k3 eller lign.
--
life just suckz
#5
Lars
Ultra Nørd
05-04-2021 22:56

Rapporter til Admin
Jeg har prøvet en USB DAC/AMP som også kan bruges på en telefon, den fejede benene totalt væk under mig. Den hedder Dragonfly Red og den lød sindsyg godt og havde masser af muskler. Dragonfly Cobalt er storebroderen og lyder endnu mere syg, og det er den jeg skal have. Jeg afprøvede Dragonfly Red på hhv. Sennheiser HD800S og HD820. Jeg endte med at købe HD800S og mangler så at købe en god DAC til den. https://www.whathifi.com[...] Monolith by Monoprice skulle være med samme DAC men bare til en billigere pris. https://www.monoprice.com[...] Det er vist noget af det bedste du kan få pt til en telefon. Du skal vist nok have en adapterstik, fordi de kommer med en gammeldags USB-A stik.
--
Status på B/W-listen: 5+/0-
--
Sidst redigeret 05-04-2021 22:59
#6
isbjørnen
Elitebruger
06-04-2021 07:50

Rapporter til Admin
Hvis du gerne vil bruge noget der kører bluetooth. Så er dette her et godt bud. Den glemte jeg i går. https://earstudio.store[...]
--
life just suckz

Opret svar til indlægget: Hifi lyd??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning