Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Pladespiller

Af Mega Supporter Made | 27-04-2015 12:28 | 1870 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hey. Jeg har efterhånden fået samlet mit yndlingsmusik på vinyler, og i den anledning tænker jeg, at jeg snart vil have glæde af at skifte pladespilleren ud. Jeg har lige nu en gammel AKAI som jeg fik nærmest gratis, og mit primære problem med den, er at den kører lidt for langsomt. Jeg har endda skiftet remmen. Jeg tror egentlig, at den lyder ok, det kunne selvfølgelig være bedre. Hvad skal jeg gå efter, hvis jeg skal have en mellemklasse pladespiller? Den skal ikke kunne noget fancy, bare køre stabilt og lyde godt. 1500-2500 kroner tænker jeg. Kører over en NAD L75 (ikke helt optimalt, har en ekstern preamp til pladespilleren) og et sæt audiovektor søjlehøjttalere.
--
#1
Fc Junkies
Nørd Aspirant
27-04-2015 12:36

Rapporter til Admin
Gå efter f.eks. Denon DP-47f el. DP-49f og Technics SL-1300, SL-1900. Det er tunge solide pladespillere, fuldautomatiske og uden rem, så der er ikke så meget vedligehold. Der er ikke meget spændende på dba, men der er dog denne: http://www.dba.dk[...] Prisen kan nok pruttes! ;-)
--
Mvh Fc Junkies
#2
Made
Mega Supporter
27-04-2015 12:39

Rapporter til Admin
Fedt, tak. Hvad består det fuldautomatisk af? Kører selv armen på plads eller hvordan? Min AKAI er alt for let, det er jeg ret sikker på. Hvad med REGA PLANAR? Dem har en kammerat anbefalet.
--
#3
Fc Junkies
Nørd Aspirant
27-04-2015 12:41

Rapporter til Admin
De er bare lækre de Denon. Men den er så uden pickup: http://www.guloggratis.dk[...] Og en pickup f.eks.: http://www.dba.dk[...]
--
Mvh Fc Junkies
#4
the688
Guru
27-04-2015 12:45

Rapporter til Admin
REGA kan du *roligt* købe :)
--
"ORK SATME!"
#5
Fc Junkies
Nørd Aspirant
27-04-2015 12:46

Rapporter til Admin
#2 Ja de kører selv ud og tilbage når pladen er slut. Man kan også købe en halvautomatisk som selv kører retur når pladen er slut, men man selv skal sætte på for at starte. De er meget fine de Rega Planar, og du burde kunne finde en Rega Planar 3 til under 2k hvis du holder øje med salgsstederne. Eksempel: http://www.dba.dk[...] Men der skal du manuelt sætte armen på og selv tage den af når pladen er slut. Og hvis man falder i søvn eller glemmer det så er det unødigt slid på pickuppen. Og derudover så er den med remtræk, og den rem bliver mør på et tidspunkt og skal skiftes. Men den skulle have en god lyd. Afhængig af den pickup der sidder på self.
--
Mvh Fc Junkies
#6
Made
Mega Supporter
27-04-2015 19:31

Rapporter til Admin
Fedt, tak for inputs. Så er det jo en semi-auto jeg har nu, det er meget lækkert, men strengt taget nok ikke nødvendigt. Jeg ser nærmere på jeres forslag. imidlertid tager jeg gerne imod flere. :)
--

Opret svar til indlægget: Pladespiller

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning