Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Den danske Marantz-forhandler kvitter mærket

Af Guru gasolin | 10-02-2020 14:51 | 2263 visninger | 24 svar, hop til seneste
Den danske Marantz-forhandler kvitter mærket https://www.recordere.dk[...] Gennem en årrække har HiFi Freaks været den Marantz distributør i Europa med den største vækst i salgstallene. Det har resulteret i en stribe af klager til Marantz fra distributører fra andre lande i norden. Klagerne har gået på at HiFi Freaks har solgt Marantz for billigt”, fortæller HiFi Freaks i en pressemeddelelse. HiFi-forhandleren fortæller at Marantz efterfølgende skruede op for de priser som produkterne blev indkøbt til. “Som følge heraf, har Marantz løbende hævet priserne HiFi Freaks har måttet betale, indtil det til sidst blev sådan, at priserne HiFi Freaks måtte betale, var højere end produkterne kunne købes til hos forhandlere hos for eksempel Tyskland og England”, slutter HiFi Freaks. Det er disse uenigheder om priserne der nu har ført til bruddet. https://hifi-freaks.dk[...]
--
#1
the688
Guru
10-02-2020 15:05

Rapporter til Admin
Go'e gamle Marengs! Det lyder så indspist. "De sælger det for billigt" - så hæver de priserne så meget at den danske importør med rette kan påstå at de andre sælger det for billigt. Der stikker altid noget under den slags historier - der er næppe mange danske forhandlere der "forærer" hifi væk med markant lavere profit end tilsvarende tyske megakæder... men det bliver da nogle sjove forhandlinger de skal igang med, når de skal finde ny dansk distributør. Oh well - det er trange dage i hifi-branchen :)
--
"ORK SATME!"
#2
gasolin
Guru
10-02-2020 16:06

Rapporter til Admin
Den danske distributør var forhandler for sverige og norge
--
#3
Slæden
Semi Supporter
10-02-2020 22:03

Rapporter til Admin
#1 hvis du ellers havde fulgt lidt med i priserne på high end udstyr........ ville du faktisk vide, at HiFi freaks er suverænt billigst i EU
--
6800K/Z370F/2080/
#4
Wut
Ultra Supporter
10-02-2020 22:29

Rapporter til Admin
Er der stadig folk, der løber hifi i den her forbaskede feminiserede hipster device leve-på-farten egocentriske kæmpe-ørebøf og mullah-skæg tilværelse? Hifi er næsten lige så oldschool som 4-lags luksus-hulkort med duft af lavendel, hva? Frys mig ned og tø mig op når 1993 dukker op igen!
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 10-02-2020 22:31
#5
Ros3nlund
Ultra Supporter
11-02-2020 09:24

Rapporter til Admin
#1 Det var faktisk lige præcist hvad de gjorde. Priserne var typisk væsentligt lavere end hos tilsvarende tyske kæder, på mange af deres Marantz produkter. Det eneste produkt jeg aldrig har kunnet forstå prisen på, er deres Blu-Ray afspillere, som var pænt pricy. Det har dog for Hifi-Freaks også været hensigten at sælge dem billigt, ved at købe direkte og springe et led i kæden over. Jeg sætter heller ikke en finger på deres service, trods den billige pris, ej heller på Marantz som produkt. Kender mange som har benyttet Denon igennem flere år, men jeg har altid selv syntes, at Marantz leverer en renere lyd, specielt i toppen og i den helt dybe ende, grundet en lidt anderledes opbygning i forforstærker delen, men det er vel smag og behag. I mine øjne var det jo så kun guf, når jeg typisk kunne få Marantz produktet til nærmest samme pris som Denon, når det reelt var et ret dyrt produkt. Selvom Denon og Marantz reelt er det samme, ville jeg dog stadig gå efter en Marantz igen, hvis jeg skulle ud og investere i oldschool HiFi. For nu holder jeg mig dog til B&O vognen, da dette er lettere at få kvindfolket med på.
--
i9 9900K | MSI RTX 2080Ti | 32GB Corsair Vengeance Pro @ 3200Mhz |FD Meshify C| MBPr Mid 2017
#6
FlyingHippo
Supporter
11-02-2020 09:51

Rapporter til Admin
#4 Tror jeg brugte 4-5 gange så mange penge på hifi som på hardware sidste år :p
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
#7
the688
Guru
11-02-2020 13:10

Rapporter til Admin
#3 hvad, i det jeg skriver, mener du er i strid med din påstand? #4 - må jeg være fri! :) Jeg har lige købt en Pro-Ject the Classic pladespiller til erstatning for min gamle MicroSeiki - og en phono pre-amp og en håndfuld signalkabler til dyret. (og kæresten går og hygger sig med at sætte alle sine gamle plader på, og høre dem igen - i går var der Fleetwood Mac på fuld skrue da jeg kom hjem :)
--
"ORK SATME!"
#8
crucial-kid
Redaktør
12-02-2020 09:18

Rapporter til Admin
#1 the688 Det er et meget normalt, og i min optik helt forståeligt. Rigtig mange producenter vælger webbutikker fra eller behandler dem som tier2, medmindre de har en fysisk butik også. Det er jo klart, at hvis du skal bruge penge og tid på at oplære, træne og informere dem med fysiske butikker, så dur det ikke, at du underminerer dette ved at sælge til en webbutik som blot skal have 4-10% avance afhængig af produktet og prisgruppen. Ligeledes kan producenterne have lokale salgspersonale, og de bliver ikke belønnet af, at en webbutik køber det ind via andre og udenlandske kanaler. Så kan det godt være, at moderselskabet får sine penge i sidste ende, men det ødelægger deres distributionsled. Hvordan skal et UK firma måle og vurdere deres skandinaviske salgsteam eller eksterne distributør for Skandinavien, hvis det danske websalg går via kanaler i f.eks. Tyskland? #5 Ros3nlund De sælger billigt pga. de er en webbutik med lave omkostninger som primært tæller lager og lagermedarbejdere. Det er jo ikke fordi de på magisk vis køber smartere ind end andre. Der kan være et par brands, hvor de går udenom den danske eller skandinaviske distributør, men thats it. Det er mere en marketing punchline som folk kan forstå end en reel forskel kontra deres konkurrenter.
--
Mvh. Thomas Christensen.
#9
the688
Guru
12-02-2020 09:54

Rapporter til Admin
#8 - jeg er sådan set enig - min pointe var bare at det bliver sjovt at skulle "sælge" Marantz til en ny skandinavisk importør med den historik de har. "Vil I sælge vores produkter, bare ikke for billigt". Marantz er jo et hæderkronet gammelt mærke, men i et marked som ikke lige er i voldsom fremgang (folk køber stadig HiFi, men det er typisk meget mere eksklusive mærker i helt andre prissegmenter, mens det normale "entry level" niveau med Denon/Onkyo/NAD/Marantz osv. taber pusten ifht. trådløse løsninger) tænker jeg bare at det bliver et svært "sell" i Skandinavien for dem. HiFi har været mere modstandsdygtigt overfor "vi køber det bare online fra den billigste" fordi mange købere (specielt førstegangskøbere) har ønsket god vejledning i en fysisk butik. Men selv her er der jo "nye" tider som trænger sig på. Rigtigt mange af de førstegangskøbere springer på de her trådløse ting som giver streetcred blandt stationcars og vatterede dynejakker. Oh well - jeg skrev egentlig mest fordi jeg synes det var fedt at nyheden kom herind - ikke fordi jeg troede jeg havde opfundet den hellige gral. Ku bare se sælgeren med "Vil I ikke forhandle vores produkter - vi bollede den tidligere distributør ret hårdt fordi andre markeder/lande er meget vigtigere for os end skandinavien" :)
--
"ORK SATME!"
#10
Duckman
Giga Nørd
12-02-2020 11:28

Rapporter til Admin
Trist nyhed. Og en trist udvikling. Men vi lytter åbenbart ikke til musik længere. Vi skovler det bare ned på en eller anden håbløs Sonos dåsehøjtaler. Godt jeg nåede at købe mig en PM8006 for et par måneder siden.
--
Whatever
#11
Bundy
Mega Supporter
12-02-2020 14:12

Rapporter til Admin
#10: Og en trist udvikling. Men vi lytter åbenbart ikke til musik længere. Vi skovler det bare ned på en eller anden håbløs Sonos dåsehøjtaler. Folk der lyttede på en kopi af en kopi af et bånd i firserne, lyttede ikke til musik? Folk der lyttede til en gammel tragt-grammefon lyttede ikke til musik? Come on, mand, spar os. Bare fordi man ikke sidder og lytter til sin musik på et anlæg til 50k, kan man godt lytte til musik. Fortjener sonos nogen ros for lyd? Nej. Men jeg ved godt hvad der ser mest brug i mit hjem, sin kærestens sonos flyttede ind i køkkenet - og det er ikke dalierne i stuen. Jeg er så gammel at jeg er begyndt at kommentere på vandstanden i den lokale å. Du lyder ældre :P
--
Hvis du kan læse dette, har du tabt.
#12
the688
Guru
12-02-2020 14:19

Rapporter til Admin
#11 - dårlig opdragelse :) Alle de kvinder (ja, godt og vel flertal) jeg har boet med, har alle bedt om hjælp til at finde noget lettere hifi når vi er flyttet fra hinanden fordi de har set (well, hørt :) lyset. Men ja - musik er jo blevet online og hvermandseje - ikke noget med at sku spare op og købe 2 plader til den første. Nu har man milliarder af numre til rådighed konstant. Jeg synes det er en dejlig taktil og "kvalitets" oplevelse at sætte en plade eller en CD på. Jeg pudser også min sko, vasker mine vinglas i hånden, og den slags. Men jeg har da også Spotify på maskinerne - også HTPCen. Som selvfølgelig er sat til anlægget :) Men ja - jeg har også haft mange køkkenfester i min kærestes gamle lejlighed hvor det var en pisseringe DAB-radio som bare fik høvl. Det gik jo også. Forskellige ting til forskellige tider. Nogle gange er musik bare noget der kører i baggrunden (P1 er fucking awesome søndag morgen!) - men når der skal "høres musik" er det værd at gøre ordentligt. Ligesom nogen køber dyre grafikkort, eller store hjemmebiografer. Eller dyr vin. :)
--
"ORK SATME!"
#13
Duckman
Giga Nørd
12-02-2020 14:31

Rapporter til Admin
#11: Nej. Der er forskel på ar høre musik, og lytte til det. Det var det jeg prøvede at pointere. Med et kopieret kassettebånd hører du musik. Men du lytter ikke til den. Det er jo ikke fordi jeg ikke streamer musik. Eller kan høre på en DAB radio i køkkenet. Jeg synes bare det er trist, hvis det bliver det eneste vi gør. For det bliver aldrig en musikalsk oplevelse. Det svarer til aldrig at smage en god rødvin, men bare hele livet kun bælle den billige bag in box fra Netto. Man går glip af noget. Og så må du gerne kalde mig gammel ?? #12: Amen!
--
Whatever
#14
Bundy
Mega Supporter
12-02-2020 14:40

Rapporter til Admin
#13: Så hvornår i den teknologiske udvikling blev det muligt at lytte til musik, medmindre det var live? Min knægt der snart er teen, sidder tit bare med hørebøffer på og hører musik uden at lave andet. Lytter han ikke?
--
Hvis du kan læse dette, har du tabt.
--
Sidst redigeret 12-02-2020 14:41
#15
Duckman
Giga Nørd
12-02-2020 14:48

Rapporter til Admin
#14: ifølge Wikipedia begyndte der at komme fokus på "Fidelity" i lydudstyr omkring 1948. Så deromkring, vil jeg sige. Og de sidste 10-20 år har vi så vendt udviklingen, så alt nu igen bliver gengivet ringere og ringere. Jeg kender ikke din søn, hvad han hører, eller hvad han hører det på. Så det vil jeg ikke gøre mig til dommer over. Men jeg har selv en fætter på 16, der gerne hører bass boosted Youtube musik på hans JBL Flip, så den er ved at skyde enhederne ud af enden. Han lytter i hvert fald ikke.
--
Whatever
#16
Sofacykel
Super Supporter
12-02-2020 20:13

Rapporter til Admin
#15 - Kan man virkeligt gatekeepe noget så subjektivt som musik..? "Kun det jeg gør er det rigtige". https://www.urbandictionary.com[...]
--
Desktop: R7 3700X, RTX 2060 Super, 16GB, Xonar Essence STX Laptop: i7 3610QM, GTX 675M, 8GB, Xonar U3 Fine systemer, haps!
#17
Duckman
Giga Nørd
12-02-2020 21:01

Rapporter til Admin
#17: Alle holdninger er subjektive. Jeg ser bare en klar tendens. Live musik er i rivende fremgang. Afspilningen af optaget musik bliver en mere og mere ligegyldig aktivitet, noget der bare brummer i baggrunden. Som at se Godfather filmen på en 4" smartphone, samtidigt med at man tager opvasken. Folk gør jo hvad de har lyst til. Jeg forstår det bare ikke. Jeg forstår ikke at lydkvalitet er blevet så ligegyldig en parameter, i en tid hvor vi teknologisk aldrig har haft bedre muligheder på den front.
--
Whatever
#18
krellef
Ultra Nørd
12-02-2020 21:09

Rapporter til Admin
"Jeg forstår ikke at lydkvalitet er blevet så ligegyldig en parameter, i en tid hvor vi teknologisk aldrig har haft bedre muligheder på den front. " Personlig har jeg forsøgt at efterstræbe den bedst mulige lyd med forskellige hovedtelefon-setups. Ved du hvad jeg kom frem til? At jeg ikke kan høre forskel på DSD256-filer og Spotify på High Quality. Jeg synes ikke at min 4.000-kr's DAC lød bedre end den der sidder i min 97 kr's ADX-mikrofon. Så begynder det at blive fjollet at kaste særligt mange penge efter "high-end" grej. Som du skriver er det individuelt.
--
Computer says no
#19
Duckman
Giga Nørd
12-02-2020 21:55

Rapporter til Admin
#18: Men jeg er sikker på du kan høre forskel på et par B&W gulvhøjtalere, og en Sonos One?
--
Whatever
#20
MacFag
Elitebruger
13-02-2020 08:41

Rapporter til Admin
#19 der er så også stor forskel på BW gulv højtalere :) det kommer også an på delefiltre og hvordan de er tunet. Havde på et tidspunkt nogle kæmpe store 3 x 12” enheder, 8” mellem tone etc ref højtalere jeg synes der lød kedeligt og uden sjæl. lige pt har jeg er sæt Dali F5, samt et sæt Rubicon 2 og synes faktisk rubicon 2 lyder bedre selv om det er en billigere højtaler.
--
#21
Disturbed-Freak
Guru
13-02-2020 10:45

Rapporter til Admin
Spændende. Jeg har altid været glad for at købe hos Hifi-freaks, og det er fedt at se, at de har forbrugerne for øje og ikke producenterne.
--
Future is a concept. Past is a concept. There is only ever now.
#22
Agurke
Elitebruger
13-02-2020 11:23

Rapporter til Admin
Øv. Har en Marntz surround reciever købt hos dem. Kvalitet til en god pris da jeg købte den.
--
Ryzen 3700X, Rog Strix 2070 Super, Rog Strix B450-f gaming, 16gb TridentZ 3200C16, Corsair RM750X Gold.
#23
Apexx512
Guru
13-02-2020 11:46

Rapporter til Admin
Kilderne og daccen er jo så gode idag så højtaler og forstærker nærmest er overflødig
--
|vision midi, sf450 gold, I5-4590, shadow rock lp, 2x4 gb 1600 mhz hyperx, rtx 2070 super, 512 gb plextor ssd, x34, razer chroma/sphex|
#24
the688
Guru
13-02-2020 12:15

Rapporter til Admin
#23 - sq alligevel svært at spille en stue op med en DAC og en medieafspiller. Uden højttalere skal man godt nok have kablerne langt ind i øret for at få en god oplevelse :)
--
"ORK SATME!"

Opret svar til indlægget: Den danske Marantz-forhandler kvitter mærket

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning