Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

BT earbuds

Af Mega Nørd gfunknown | 01-06-2020 22:05 | 543 visninger | 7 svar, hop til seneste
Jeg er ved at blive sindssyg Har sådan et sæt, dvs jeg har smidt den ene væk for et år siden. https://www.rha-audio.com[...] Men de sidder ret løst i mine øre, og strømmen holder ikke så godt mere på den jeg har tilbage. Jeg ville gerne bruge dem til løb, men falder nemt ud af mine øre. Jeg tror jeg har en smal øregang. Jeg vil gerne have mig et nyt sæt. Prisen skal ligge mellem 1000-2000 eller det regner jeg med. Jeg kan godt lide god lyd, men pasformen er vigtigst. Er du muligt at tage i en fysisk butik og finde den rette, eller skal jeg satse endnu engang og leve med dårlig pasform til næste gang jeg skal skifte. Nogen anbefalinger? Overvejer at prøve airpods fordi mange siger de sidder mega godt, og lyden er god. Jeg er ikke mærke forskrækket, men vil have nogle som er gode. Jeg hører rock, pop, og dansktop og ser YouTube om natten. Så de skal spænde bredt. Bassen skal ikke være overvældende men være afbalanceret. Håber i kan hjælpe mig på vej.
--
Sidst redigeret 01-06-2020 22:06
#1
Jesper_A
Bruger Aspirant
01-06-2020 22:28

Rapporter til Admin
Jabra elite 75t
--
#2
gfunknown
Mega Nørd
01-06-2020 22:50

Rapporter til Admin
#1 ligner lidt de standard øre dimser som følger med til de fleste, men også lidt vanskeligt at finde ud af hvad de gør så godt siden du skriver dem, når du ikke skriver andet end et navn. Til den næste der kan svare må i gerne begrunde hvorfor i anbefaler dem. Kan sagtens selv finde et par som ser fede ud, og de skriver stort set alle at de sidder perfekt, bare ikke i mine øre.
--
#3
Pro Runner
Monsterbruger
01-06-2020 23:05

Rapporter til Admin
+1 til #1. Har dem selv. Batteritiden er så god at jeg altid glemmer at få dem ladt op (Mener Jabra reklamerer med 24 eller 32 timer - men kan ikke huske det på stående fod). Appen er udemærket. Forbindelsen er god, har sjældent problemer med at få forbindelse. De sidder godt og kommer med 3 forskellige størrelser ørepropper. Den feature jeg bedst kan lide er deres hearthrough - kan forestille mig at det også er godt nok når man er ude at løbe. Ellers lukker de ret tæt. Mit eneste minus er at jeg synes det bliver lidt tunge efter 3 timer+
--
#4
gfunknown
Mega Nørd
01-06-2020 23:34

Rapporter til Admin
Tak, men er det ikke de samme eartips som følger med de fleste? For så passer de ikke til mine øre. Det ligner dem nemlig meget.
--
#5
Pro Runner
Monsterbruger
01-06-2020 23:39

Rapporter til Admin
#4 Pas, jeg er altid medium i eartips, så har aldrig haft brug for at prøve de andre :D
--
#6
Akeeru
Maxibruger
02-06-2020 01:22

Rapporter til Admin
Så dit indlæg og tænkte; Perfekt! da jeg selv leder efter nogle earbuds. Der var dog ikke mange svar, så begyndte min egen søgen. Kom frem til "Anker SoundCore Liberty Air 2". Folk virker ret glade for dem og de får virkelige god response på Youtube anmeldelser. Jeg har lige bestilt dem. De er måske et kig værd. Det skader heller ikke at de fås til en rigtig god pris ;)
--
#7
gfunknown
Mega Nørd
02-06-2020 06:57

Rapporter til Admin
#6 cool, kan du komme med et review når du har fået dem. Jeg har næsten ikke lyst til kun at gå efter sælgers tekst for der passer de alle
--

Opret svar til indlægget: BT earbuds

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning