Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Erfaringer med soundbar til hørehæmmende?

Af Supporter Aspirant Brianhenneberg | 21-06-2020 13:50 | 1294 visninger | 3 svar, hop til seneste
Er der nogen der har erfaringer med om det er lettere for let hørehæmmede at høre lyden på tv hvis man bruger en soundbar fremfor tv'et indbyggede højttalere? Jeg bruger høreapparater, men har ofte stadig problemer med at høre hvad der siges i fjernsynet, hvis der ikke er tekster på. Jeg har lige fået nyt tv, og der skulle være alt muligt fancy lydværk, Dolby Atmos og hvad de nu prøver at sælge tingene på nu til dags, men der skal skrues ualmindeligt højt op for at jeg kan høre det. Jeg har fravalgt teleslynge, men tænkte på om der er nogle der har erfaringer fra dem selv eller familiemedlemmer, omkring om en soundbar kan hjælpe?
--
#1
Wut
Monster Supporter
21-06-2020 13:57

Rapporter til Admin
En teleslynge ville også hjælpe. Har både Widex og Oticon ikke lavet apparater med wireless lyd efterhånden? Det er nogle år siden jeg udviklede for dem. Men jo generelt er højttalerne i fjernsyn ret ringe, så selv dem uden høretab kan have svært ved at tyde, hvad der egentlig kommer ud af højttalerne ;) #Edit: Hov kan se, at du har fravalgt teleslynge. Det ville ellers være den optimale løsning med noget digital wireless. #Edit igen: Jeg har ikke selv høretab, men er ofte irriteret over, at tale er så lavt på film, at jeg bliver nødt til at skrue op. Og så er lyden generelt for høj, når det ikke er tale. Løsningen på det problem var for mig at sætte en surround-forstærker op og 2 fronter + center (jeg droppede bagkanalerne). Så kan jeg skrue op for centeren alene, og dermed for tale til at gå klart igennem. Jeg tror vist, det er et generelt problem, at tale er for lavt på film. Aner ikke hvorfor de gør det.
--
Ignorér tågehorn: https://www.hardwareonline.dk[...] Sneak peek indlæg: https://hamdenkloge.dk[...]
--
Sidst redigeret 21-06-2020 14:01
#2
Mr. WoLF
Guru
21-06-2020 14:29

Rapporter til Admin
Tænker du så skal prøve med en soundbar som har clear voice, der findes også flere test af hvilke der gør det bedst med clear voice. Bedste 2.0 højtalere til klare stemmer og ok pris som jeg har hørt er microlab b77, købte dem til min mor efter længere tids søgen fordi hun havde problemer med at høre hvad der blev sagt når hun ser tv
--
Sidst redigeret 21-06-2020 14:33
#3
gasolin
Guru
21-06-2020 16:24

Rapporter til Admin
#2 Det har også tit været dr's skyld, kan godt huske der var mange der klagede over lyden på arvingerne, dengang de sendt arvingerne.
--

Opret svar til indlægget: Erfaringer med soundbar til hørehæmmende?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning