Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Receiver tænder ikke altid

Af Nørd Aspirant Jdr20 | 30-06-2020 16:29 | 370 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej Hol Har et LG C9 som jeg er superglad for. Lyden kører igennem et Onkyo HT-S7805. Nogle gange tænder receiveren ikke med tv’et. Det er ikke det store irritationsmoment men det har bare ikke været et problem før. Aner ikke om det er pga en firmwareopdatering eller noget. Både TV og receiver er fuldt opdateret. Og det er ikke hver gang det sker. Slukker på samme måde hver gang. Så aner ikke lige hvad det kan være. Det sker uanset om man tænder med fjernbetjeningen eller Siri. Når det sker tænder receiveren fint op og der står tv i displayet. Men der er ingen lyd. Kan så slukke for receiveren og lyden kommer ud af tv’ets højttalere som det skal. Tænder så receiveren igen og så virker det fint igen. Nogen der har et bud på hvad jeg kan prøve?
--
#1
Fessor33
Maxibruger
30-06-2020 22:49

Rapporter til Admin
Nulstille din receiver, til fabriks indstillinger.
--
#2
Jdr20
Nørd Aspirant
01-07-2020 11:29

Rapporter til Admin
#1 Det mener jeg at have gjort. Dog kan jeg ikke huske det. Men kan da være det skal forsøges. Har bare en masse indstillinger der så ryger. Så om det er bøvlet værd er jeg ikke helt sikker på.
--
#3
mfla
Junior Supporter
02-07-2020 12:11

Rapporter til Admin
Jeg har selv et LG C7 og en Yamaha RX-A3030, og det fungerer altså heller ikke altid lige godt. For det meste, men f.eks. når jeg skal se Netflix, som sender lyd i Dolby Atmos, så begynder min forstærker at hakke i lyden. Jeg har aldrig fundet ud af om det er TV'et, forstærkeren eller kablet (har dog prøvet et par forskellige HDMI til til formålet). Så må jeg ændre til at køre toslink så længe, for det virker, men så kan jeg ikke længere tænde/slukke min forstærker når jeg tænder og slukker mit TV, så det skifter jeg noget imellem. Ret irriterende. Men min konklusion, efter at have læst en del på nettet, er at det ikke er nemt at finde produkter der rent faktisk kan arbejde sammen, og at "standarder" er noget der stadig er til diskussion på området.
--

Opret svar til indlægget: Receiver tænder ikke altid

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning