Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Steam Deck - Jeres erfaringer

Af Supporter Aspirant Quinkle | 21-01-2023 22:41 | 1845 visninger | 12 svar, hop til seneste
Der er sket nogle ændringer i mit liv, som gør at et steam deck ser mere attraktivt ud end nogensinde. Derfor ville jeg høre jeres erfaringer og holdninger om den. Har selvfølgeligt set en del reviews, men ønsker også at høre jeres tanker! Min usecase er nok for det meste singleplayer i toget: GTA V, Spiderman, God of war osv. og noget multiplayer i sengen: Apex Legends, rocket league osv. (Hvor der er godt internet) Så hvad siger i? Er i tilfredse med købet? Ligger den bare og samler støv? Mvh.
--
Mobil entusiast
#1
Wachs
Ny på siden
21-01-2023 22:56

Rapporter til Admin
Er virkelig glad for min, min pc bliver stort set ikke brugt mere. Har lavet dual boot med steam os og Windows så spil der ikke er på steam kan spilles på Windows,
--
#2
Christian88
Nørd Aspirant
21-01-2023 22:59

Rapporter til Admin
Synes den er fed, men har udlånt min til min bror, så han kan vurdere om han vil have mere glæde af den end jeg. Jeg fik ikke brugt min så ofte, men jeg spiller helst ved mit skrivebord. Jeg er dog glad for at have muligheden for at kunne spille nogle spil i sofaen, hvor Steam Deck især er nyttig. Solgte jeg den, så tror jeg at jeg ville føle at jeg manglede muligheden for at spille væk i ny og næ væk fra mit skrivebord. Jeg synes at den kan anbefales til folk der især rejser ofte med offentligt transport, eller som måske ikke er vokset op med at spille med m+kb, som (for mig) føles som den bedste måde at opleve spil på.
--
#3
The Other Dude
Superbruger
21-01-2023 23:44

Rapporter til Admin
Den ligger helt ubrugt hen.. burde nok tage mig sammen og få den solgt..
--
#4
Quinkle
Supporter Aspirant
22-01-2023 07:41

Rapporter til Admin
#3 Spændende. Synes sjældent at man hører negative ting om den - hvorfor bruger du den ikke? #1+2 Har i oplevet problemer med den hvis i bruger andre platforme end Steam.
--
Mobil entusiast
#5
The Other Dude
Superbruger
22-01-2023 08:52

Rapporter til Admin
#4 -> den er ikke dårlig, jeg har bare ikke fundet tiden til at lege med den. Det var lidt et impulskøb. I de par timer jeg brugte den, var den meget imponerende :)
--
#6
Sandermand
Supporter Aspirant
05-02-2023 21:37

Rapporter til Admin
Jeg har lige haft min kammerat på besøg med hans i weekenden hvor jeg fik lov at rode med den og den virker ret imponerende til prisen. Men det kan klart bedst betale sig at tage den billige 64gb model og så selv købe en gigant NVME ssd og smide i den. Jeg prøvede Doom Eternal, Sekiro og Dead Space Remake. En imponerende lille maskine med den rigtige blanding af indmad og udmad (?). Jeg var vild med at den har knapper bagpå ligesom min Elite controller jeg basically er gift med, så det var pick-up and play i alle spillene, da jeg først fik aktiveret knapperne bagpå. Skærmen er ikke den vildeste opløsning, men det fungerer faktisk til maskinen fordel. Den bruger typisk Gamescope spil-apien (linux) og indbygget native FSR kan opskalere alle spil du smider efter den. Så sætter du opløsningen lidt ned ingame, opskalerer grafikkortet selv spillet op til skærmens egen opløsning og sætter noget skarpheds-filter på. Det vi dog ikke nåede, var at afprøve non-linux games på den, men jeg ved man bare kan installere windows på den, selvom hardwaren ikke kører .exe spil ligeså godt som Gamescope spil igennem SteamOS. Man kan også "emulere" windows apps med en API som Wine eller Proton, hvilket vil sige du kan launche Epic Games launcher eller EA appen "ovenpå" steamos, dog ikke med ligeså god performance som hvis spillet var Linux-kompatibelt. Noget andet jeg var imponeret over var også at man kunne pause et spil, lægge den fra sig, og så samle den op og fortsætte præcis fra samme sted i løbet af 2 sekunder med deres vanvittige sleep funktion der næsten ikke tager noget strøm. Det kunne jeg godt bruge i toget, hvor man bare skal smide maskinen i tasken for at komme ud af toget, og så bare kunne tage den op og fortsætte efter en hel arbejdsdag på vej hjem, uden at maskinen har dræft batteriet på Sleep. Hvis man skulle vælge en handheld, som var perfekt, ville jeg tage Steams support og markedsandel og blande den med OneXplayers indmad og features. OneXplayeren har en større skærm, bedre APU, dobbelt så stort batteri, samt aftagelige controllers ligesom Switchen. Men Steams markedsandel og historik gør at den får superhurtigt opdateringer, kontra kina-håndholdte enheder. Og langtidssupport er nok også bedre fra Valve, tror jeg.
--
#7
Valentin1337
Superbruger
06-02-2023 08:14

Rapporter til Admin
Jeg er utrolig glad mig min. Det har ændret min måde at spille på. Jeg fik købt en ps5 lige inden, og har ikke brugt den efter jeg købe et Steam Deck. Jeg bruger den nærmest hverdag. Bare en time. Den er hurtig og nem at bruge. Klart det bedste køb jeg har gjort i mange år.
--
#8
FlyingHippo
Ultra Supporter
06-02-2023 08:24

Rapporter til Admin
Jeg købte min fordi en kollega ikke ville købe hans alligevel, da det blev hans tur i køen. Men hans kø-nummer skulle da ikke gå til spilde? :-p Jeg har spillet lidt på den (gamer generelt ikke ret meget overhovedet) og on-the-go og casual spil er den ganske glimrende. Jeg bruger den i stedet som min daily driver. Har 3D printet en holder til den, og købt en USB-C dock. Jeg tænder stort set kun min anden maskine når jeg skal tegne i 3D, og Fusion 360 er det eneste program jeg bruger, som ikke kan køre i Linux
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
#9
John-Cena
Elitebruger
06-02-2023 08:54

Rapporter til Admin
Jeg er mega glad for min - og brugte den især henover Julen hvor vi var afsted hjemmefra. Jeg har i januar købt et 4070ti og en ny ultrawide og siden der har jeg ikke rigtigt fået brugt den. Men jeg er ikke der hvor jeg overvejer at sælge den - for kommer helt sikkert til at bruge den igen. Lige nu trækker den nye PC bare helt vildt! Men jeg påtænker at få spillet lidt Castlevania i næste uge hvor jeg har vinterferie. Jeg har også spillet en del Witcher 3 på den - som også køre glimrende. Men til nye AAA titler bliver det PC :)
--
If you don't want to be, be the one who want to be a wannabe..
#10
PHhansen
Elitebruger
06-02-2023 10:27

Rapporter til Admin
Jeg har ikke spillet mere krævende titler da jeg allerede har dem på PS5 og derfor ikke ville købe på steam også. Dog har min knægt spillet Farming simulator 22 til ukendelighed på den, flere hundrede timer efterhånden. Den kører super godt og holder egentligt okay strøm når jeg tænker over det. Har selv spillet Final Fantasy 14 (MMO) på den som den også har kørt uden problemer. Alt i alt er jeg super glad for den. Det kommer dog fra en person der primært spiller konsol (har ikke ejet en PC i 6 års tid). Men som håndholdt enhed er den super lækker, og selvom den er en del større end ex. Nintendo switch, som jeg også ejer, så ligger den bedre i hænderne syntes jeg.
--
“A user interface is like a joke. If you have to explain it, it´s not that good.”
#11
StarF
Nørd
06-02-2023 10:33

Rapporter til Admin
Med børn elsker jeg den. Lige tage et spil gta v eller noget andet og så bare trykke på powerknappen når der lige er noget andet der kræver opmærksomhed, og så bare resume spillet hvor man var med at trykke på power igen... Får spillet meget flere af de store spi på den måde, end jeg gjorde før pga jeg ikke lige havde tiden til at side i 3 timer uden afbrydelser. Eneste jeg vil isge er man skal undgå 64gb versionen (med mindre man selv vil smide ssd i den).. de 64 indbygget bliver spist for hurtigt af opdatering og sådan...
--
Shine on you crazy diamond! http://www.evilsun.dk[...]
--
Sidst redigeret 06-02-2023 10:34
#12
Energy
Junior Supporter
06-02-2023 12:34

Rapporter til Admin
Jeg er super glad for min. Bruger den dog mest som streaming device fra pc til enheden. Ja der er billigere alternative løsninger. Men så når man engang i mellem er på farten eller fruen vil se lidt men man ikke gider flytte sig fra sofaen. Jeg kunne nok godt havde tænkt mig at APU havde været lidt mere kraftigt og de havde satset mere på 1080 gaming. Men på enheden er det intet problem.
--

Opret svar til indlægget: Steam Deck - Jeres erfaringer

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning