Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Overføre billeder fra Iphone

Af BOFH Thomas | 22-05-2023 23:42 | 1008 visninger | 8 svar, hop til seneste
Jeg har et spørgsmål som burde være så simpelt, men alligevel volder det mig store problemer. Min kone bruger IPhone XS (og hun er desværre ikke til at overtale til en android) og de den ikke er den nyeste, så er der ikke så meget plads til hendes billeder og derfor skal de jo downloades til en computer. Super simpelt sæt kablet i åben et program og overfør alle billederne. Eller det skulle man tro, for den går hele tiden i stå under overførslerne og taber forbindelse til telefonen. Så skal jeg tage kablet ud sætte det i igen, lade den finde alle billeder og så kan jeg ellers overføre nogle få billeder før den igen går i stå. Jeg har prøvet det på flere forskellige computere incl min helt nye Windows 11 computer med samme resultat. Jeg har også prøvet forskellige kabler med samme resultat. Så hvad gør vi galt, er der en indstilling på iphones der begrænser overførsel af data også selvom vi har givet lov. Eller er der en sindssyg strøm spare rutine der driller. Jeg håber i kan komme med nogle tips så jeg ikke skal bruge hele aftenen på at overføre de 1000+ billeder der er på den.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#1
Fido-dk
Monsterbruger
23-05-2023 07:23

Rapporter til Admin
Hej, Der er intet galt med iPhones :-p Men jeg har også haft dette problem, og det har primært været når jeg har benyttet uoriginale kabler.. hvor dumt det end lyder. Så jeg ville: Finde det originale kabel Sikre at enheden er opdateret Sikre at iTunes er opdateret såfremt at dette ikke virker er det muligt at installere apps som kan kopiere dertil jeres google konto, nas eller hvad i skulle have adgang til og så downloade dem derfra og derefter slette de ældste på telefonen. se eventuelt om der er andre steder der kan ryddes op også, jeg har selv haft meget liggende i podcasts osv da den ikke selv slettede aflyttede episoder. /Fido-dk
--
#2
Comicsdk
Super Nørd
23-05-2023 07:34

Rapporter til Admin
Hvilket program bruger du til det? Jeg mener; jeg drag 'n dropper bare mapperne fra iPhone til skrivebord (eller hvor de nu skal smides) Jeg er ikke helt med på hvad man skal bruge et program til? Mit kabel er billig-billig fra AvC. Windows spørger om jeg vil tillade deling, det samme gør iPhonen, så det takker man bare ja til. Det er muligt at jeg har misforstået spørgsmålet, men så får du bare en mod til at slette skidtet ;)
--
#3
FreZno
Monsterbruger
23-05-2023 08:04

Rapporter til Admin
Det er en smule mere omstændigt, men jeg vil anbefale at sætte Onedrive/iCloud/Dropbox op på telefonen. Alle de 3 apps har bare et flueben man kan markere, og så synkroniserer den billeder ud i skyen. Jeg har brugt Onedrive i årevis til min iPhone, og tror det er 3 telefoner siden jeg sidst havde den koblet til en computer :)
--
#4
Thomas
BOFH
23-05-2023 12:40

Rapporter til Admin
#1>>IPhone er tydeligvis skod :-) ellers ville det jo virke :-) Jeg vil høre om det kabel vi brugte var et originalt kabel og anskaffe et originalt hvis det ikke er det. Jeg antager at hendes telefon er opdateret, tænker det sker af sig selv medmindre man aktivt fravælger det (og da jeg ikke rører iphones og hun ikke er teknisk må den stå på standard). Dog bruger vi ikke itunes, men det burde jo være totalt ligegyldigt. #2>>Jeg har på andre computere bare brugt stifinderen men lige på Windows 11 var det det indbyggede program til overførsel af billeder vi brugte. Der er naturligvis også trykket tillad på både computer og telefon. #3>>Det er bare ret omstændigt at sætte andre ting op til det og så downloade bagefter. Men måske onedrive var en mulighed, vi har trods alt 1 TB via Office abonemt.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#5
A.ndersen
Giga Supporter
23-05-2023 13:08

Rapporter til Admin
I skal da bare sørge for at i har det rigtige udstyr fra start. Ligesom med USB-C kan man få kabler til data, ladning og til data og ladning. De fleste solgte kabler til iPhone er helt almindelige ladekabler, som ikke vil virke med dataoverførsel. Den absolut letteste løsning, det er at hente: https://imazing.com[...] Det er det ultimative værktøj når det kommer til iPhones, det er iTunes som rent faktisk er med brugbare funktioner samt stabilt og funktionelt.
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#6
R1C0
Ny på siden
23-05-2023 13:16

Rapporter til Admin
det er da bare at opgradere icloud plads til 50 gb for 7kr om måneden - så er der jo backup og hun beholder billederne på telefonen. og ellers log ind på icloud.com og download billederne derfra. ingen grund til at bruge usb kabel :)
--
#7
Homosapien
Supporter
23-05-2023 13:22

Rapporter til Admin
Apple i en nøddeskal. Da jeg stod i samme situation som dig, fandt jeg aldrig anden udvej, end at sørge for enheden synkroniserer til skyen - i "mit" tilfælde iCloud - hvorfra du så kan downloade billederne pakket ind i en arkivfil, efter du logger ind via PC. Ingen mængde bøvlen med iTunes, Apple USB drivere, eller datakabler gjorde nogen forskel. De er mere interesserede i at have så mange abonnenter som muligt på deres online opbevaringstjeneste, end at implementere protokol for dataoverførsel over USB korrekt. Samme grund til at man heller ikke kan overføre filer over Bluetooth på iPhone og iPad.
--
Mumble server - sapien.dk:64738
#8
Thomas
BOFH
23-05-2023 15:28

Rapporter til Admin
#5>>Kablet burde virke, jeg kunne godt finde billederne frem og overfør nogle enkelte billeder, Men den går død under overførslen. Hvis kablet ikke var et data kabel ville den jo slet ikke kunne overføre noget. #6>>Ja, men irriterende at skulle betale for noget når man bre burde kunne sætte et kabel i. #7>>Også min frygt, åndsvagt at det skal være så besværligt med apple (og en af årsagerne til jeg aldrig får nogle af deres produkter).
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til indlægget: Overføre billeder fra Iphone

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE