Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Hvilken E-reader?

Af Semi Supporter Caucasian | 20-06-2024 18:31 | 664 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej Hol. :) Jeg leder efter en e-reader, da jeg er begyndt at læse mange bøger på farten. Min telefon er ikke optimal, da den æder for meget strøm, og jeg hurtigt ender i en situation hvor min telefon dør inden dagen er omme. Har i nogle erfaringer med e-readers? Jeg har kigget på en Kindle Paperwhite, Kobo Libra Colour, og en Pocketbook Era Colour, men er stadig meget i tvivl om hvad jeg skal vælge. Jeg vægter højt at jeg kan sideloade mine egne bøger på enheden, og at den ikke er låst til et bestemt ecosystem, som f.eks. Kindle virker til at være. Jeg læser mest bøger, og har derfor ikke rigtigt brug for farver på skærmen, hvilket gør at det virker overkill med en farveskærm, selvom det ville være rart til bøgers omslag, og evt. til at begynde at læse tegneserier, selvom det nok ikke bliver den primære brug. Mvh
--
#1
Christian88
Nørd Aspirant
20-06-2024 18:41

Rapporter til Admin
Har brugt samme Kindle Paperwhite siden 2019 og har loadet bøger på den med calibre fra dag 1. Kobo Libra ser nice ud pga. dets kapper til at bladre, det tror jeg du ville kunne lide.
--
#2
HunterKiller
Elite Nørd
20-06-2024 18:42

Rapporter til Admin
Jeg har en gammel Pocketbook Touch -den holder ca. en 1000 sidevisninger på en opladning så med mit forbrug blir det ca til en opladning om året. Super nem at lægge bøger på.. man har bare en email hos deres cloudservice som man emailer .epub til
--
#3
Caucasian
Semi Supporter
20-06-2024 18:46

Rapporter til Admin
#1 Ja, det er især en feature jeg tror ville være lækker. Når jeg læser online, skriver folk at det er nærmest umuligt at sideloade på den. Er det bare folk med dårlige techskills, eller er der noget om det? #2 Er ikke meget for at skulle maile mine bøger frem og tilbage, men tak for anbefalingen:)
--
#4
Caucasian
Semi Supporter
20-06-2024 19:00

Rapporter til Admin
Vil lige specificere at jeg skriver om sideloading på Kindle Paperwhite i #3 Kan se at min formulering er lidt kringlet
--
#5
Christian88
Nørd Aspirant
20-06-2024 20:02

Rapporter til Admin
Det er meget nemt at bruge calibre, jeg behøvede ingen instruktion eller læse vejledning, det er meget intuitivt.
--
#6
Caucasian
Semi Supporter
20-06-2024 20:23

Rapporter til Admin
#5 Fedt. Det bliver en Kindle Paperwhite, så. Tak for input
--
#7
Topimax
Mega Supporter
20-06-2024 21:56

Rapporter til Admin
Jeg har brugt ONXY BOOX pocket 6" i en del år efterhånden. Den kan man lægge alle de bøger man selv vil ind på, og den kører android, så jeg har også bruge den med eReolen. Det eneste jeg er lidt træt af, er at det kun er 6". Så hvis/når jeg skal købe en ny, så bliver det en ONXY BOOX igen, men med 7"
--
Computeren er den opfindelse, hvormed man kan begå flest fejl hurtigst - dog er tequilla og håndvåben mulige undtagelser ----
#8
Caucasian
Semi Supporter
21-06-2024 17:24

Rapporter til Admin
#7 denne? https://shop.boox.com[...] De skriver at man kun kan smide bøger på gennem div. cloud services. Det er måske også fint nok, hvis det virker godt. Jeg er især fan af at den har et "greb" eller hvad man skal kalde det, så den bliver mere komfortabel at holde med 1 hånd. Også de dedikerede knapper til at bladre virker fede.
--
#9
Topimax
Mega Supporter
22-06-2024 00:33

Rapporter til Admin
#8 Det kunne være den. Den har microSD du kan lægge bøger på, du kan overføre med USB-C og via cloud. Så der skulle være rig mulighed for at få en bog eller to over på den :-)
--
Computeren er den opfindelse, hvormed man kan begå flest fejl hurtigst - dog er tequilla og håndvåben mulige undtagelser ----
#10
filthat
Ultrabruger
22-06-2024 08:56

Rapporter til Admin
Jeg har en Kindle Paperwhite og den er virkelig god. Vær dog opmærksom på at sæt den i flytilstand for ellers holder batteriet ikke ret længe. Det er supernemt at putte bøger på den med Calibre som tidligere nævnt. Den jeg købte er faktisk en Kindle Paperwhite Kids fordi den kom med et cover inkluderet og så er den Ad-Free hvis nu Amazon skulle begynde på et eller andet her i Danmark med reklamer ligesom de har i USA.
--

Opret svar til indlægget: Hvilken E-reader?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning