Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Lille digitalt kamera

Af Guru gQrgh | 31-08-2011 16:28 | 981 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg tager på min først jagt kl 04.00 i nat, og er kommet i tanke om jeg gerne vil have et digitalt kamera med mig frem over, så hvis der ikke sker en masse, så kan man tage et billede af dyrene eller en smuk natur. Jeg ved ikke en helt masse om kameraere, og har ikke søgt en masse endnu, fordi jeg ved ikke rigtigt hvad jeg leder efter, men det skal være fysisk småt, så man ikke bliver træt af at have det liggende i en lomme. Men på den anden side helle ikke så lille det er dårlige billeder. Men har set hvor gode kameraere man kan glemme ind i en mobil telefon, så må man da også kunne få et noget kompakt digital kamera. Pris har jeg heller ikke noget af lige nu. Men hvis i har et bud på et, så må i meget gerne smide et link :) På forhånd tak !
--
#1
Jacob XP
Super Nørd
31-08-2011 16:42

Rapporter til Admin
Prøv at læse et par anmeldelser af Sony Cyber-shot DSC-HX9V . Når vi snakker snakker kompakt kamera har den fået ret god omtale. http://www.edbpriser.dk[...]
--
A clean house is a sign of a broken computer
#2
gQrgh
Guru
31-08-2011 16:50

Rapporter til Admin
#1 Tak for budet. Men ligger lidt over det jeg havde tænkt mig at bruge på sådan et. Er kun studerende uden job. Men tak alligevel :)!
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#3
Jacob XP
Super Nørd
31-08-2011 17:12

Rapporter til Admin
Når du har lidt tid engang synes jeg du skal kigge rundt på følgende sites: http://www.dpreview.com[...] http://www.steves-digicams.com[...] http://www.imaging-resource.com[...] Der er mange tests og nogle af siderne har også guides til at finde "det rigtige" kamera. Så kan du bagefter altid selv lave lidt research på det de foreslår.
--
A clean house is a sign of a broken computer

Opret svar til indlægget: Lille digitalt kamera

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning