Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

SMS fra pc - IOS

Af Maxibruger jaco2105 | 04-02-2015 11:33 | 1744 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg har nu søgt nettet tyndt efter et app der gør det muligt at sende sms'er over Iphone fra en Windows maskine. Jeg har tidligere brugt MightyText, da jeg havde Android. Er IOS for lukket til at dette kan lade sig gøre? Eller har jeg overset en mulighed? /Jacob
--
#1
Markmussen
Monsterbruger
04-02-2015 11:49

Rapporter til Admin
Jeg tror din eneste mulighed er at bruge messages i os x. Men det vil kræve at du har os x kørende i en virtuel maskine. Men det er da en god grund til at hoppe ud i os x :)
--
#2
jaco2105
Megabruger
05-02-2015 09:44

Rapporter til Admin
Det virker bare så voldsomt at installere et andet styresystem bare for at kunne sms'e fra computeren. :) Er det muligt at sende alm. SMS'er gennem Message i OSX, eller fungere det kun med Imessage?
--
#3
Chaosbird
Supporter
05-02-2015 10:21

Rapporter til Admin
#0 Ja Apple er desværre ret begrænset og bagefter Android på mange områder :/. Mange ting virker slet ikke eller kun ringe med deres produkter, som fx at skrive fra pc eller en simpel ting som Swiftkey (de er dog kommet med nu 2014 mener jeg at have læst, langt om længe...). Selv det at opdatere deres mobiler kræver tilsyneladende, at brugerne fjerner næsten alt fra deres mobil, bare for at kunne opdatere den :/ (ja ja, lidt flame ;p. Nå, videre!) Men! Kan Growl ikke pushe dine sms'er? Jeg ved det virker til Mac (med min beskedne viden om Mac, haha), altså Growl, og jeg faldt over denne her! :) Growl for Windows: http://www.growlforwindows.com[...] Eller muligvis: http://www.happyfingersapp.com[...] "SMS from PC: Send SMS text messages to groups or number lists" Der er nogle muligheder ser det ud til, men hvor godt eller om det reelt virker kan du jo kun selv teste. Skriv gerne hvis du finder en løsning! Overvejer selv at prøve iPhone en dag og bruger Mightytext, så rart at høre hvis der er en løsning :p
--
http://bricksite.com[...]
#4
Markmussen
Monsterbruger
05-02-2015 11:11

Rapporter til Admin
#2 Du kan både sende iMessages, SMS via messages i os x. Desuden kan den også udføre telefon opkald via din iPhone. #3 Det er vel et definitions spørgsmål om de er bagud eller begrænset. Ja der er helt sikkert mange ting der ikke spiller mellem Windows og iPhone, men det er ikke et problem så længe at man holder sig til Apple enheder. Det kan måske ses som en begrænsning, men det gør at sammenspillet mellem enhederne virker da de ikke er begrænset af åbne protokoller osv. I forbindelse med plads til opdateringer, så vil jeg godt se en enhed der ikke behøver ekstra plads for at installere en opdatering. (ja ja, lidt macfag flamme ;p. Nå, videre!) Jeg tror ikke at du kan få beskederne sendt til Growl selvom det kan installeres på Windows.
--
#5
Chaosbird
Supporter
05-02-2015 11:40

Rapporter til Admin
#4 Nu tænkte jeg også mest på apps som Swiftkey fx :). Og enig, enhederne, så længe man kun har Apple spiller godt sammen! Det er andre først nu ved at komme med på. Fx spiller alle mine Samsung enheder fint sammen, men det har Apple dog været meget bedre til fra start. Ingen af mine mobiler har nogensinde haft behov for at jeg slettede en masse apps for en opdatering, og jeg har altid haft store spil installeret, nogle på 1 GB, og samtidig en masse billeder, men stadig haft plads til at opdatere. Det jeg henviser til er den seneste IOS opdatering der tvang mange brugere til at slette en masse apps og billeder fordi den fyldte så satans meget :p. Det burde ikke være nødvendigt, men de prøver vel at tvinge brugerne op på de dyre 64 GB iPhones :p Growl: Hmm... Nå okay, var også kun en mulighed jeg lige faldt over og tænkte, at man kunne være heldig jo! Måske den anden så. Den skriver jo direkte den er til Windows og at den kan sende sms'er! :)
--
http://bricksite.com[...]

Opret svar til indlægget: SMS fra pc - IOS

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE