Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Amoled og burn in

Af Mega Supporter Slinky88 | 27-11-2015 11:03 | 1102 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Hol Jeg står og skal have mig en ny smartphone, som jeg gerne vil kunne spille spil som Hearthstone på. Jeg har dog hørt at de her Amoled skærme som mange af de nye telefoner har, kan komme til at lide af burn in, så mit spørgsmål er: hvis jeg skal spille meget hearthstone på den, er det så en dum idé at anskaffe mig en telefon med amoled skærm? I så fald, er der nogen der kan anbefale mig en telefon med lcd display til under 3k? På forhånd tak :)
--
Hvis "arbejde er sundt", så gi' det til de syge!
#1
bo-l
Nørd
27-11-2015 11:06

Rapporter til Admin
Har dog aldrig hørt til dit nævnte problem. Det er ikke noget de lider af. Så du kan roligt købe dig en fin telefon. Kig evt på en lg g3 / g4 eller en One plus one eller one plus 2
--
#2
Slinky88
Mega Supporter
27-11-2015 12:01

Rapporter til Admin
#1 Jeg har en kammerat som har haft en Samsung Galaxy s5 i et års tid, og der har nogle ikoner fra menu skærmen brændt sig fast fordi han har haft den til at ligge med menuen åben. Top-panelet har også brændt sig fast. Man kan dog næsten kun se det når det er på lys baggrund, men det er stadig ikke så fedt. Jeg tænkte at de samme vel kan ske når man spiller spil som hearthstone =/
--
Hvis "arbejde er sundt", så gi' det til de syge!
#3
Rallerbabz
Monsterbruger
27-11-2015 13:49

Rapporter til Admin
Jo nyere amoled skærm jo mindre problem er det. Det er ikke noget du skal tænke over, og hvis det opstår kan det fjernes igen med en app der fjerner burn-ins. (ved at lade den vise flimmer på hele skærmen over natten)
--
#4
Trixanity
Super Supporter
27-11-2015 14:53

Rapporter til Admin
Jeg mindes ikke at have set noget burn-in på min gamle Galaxy S2. Jeg havde den i 2 år før jeg solgte den, men nu er det efterhånden mere end 2 år siden jeg solgte. Så det kan selvfølgelig være det er kommet efterfølgende.
--

Opret svar til indlægget: Amoled og burn in

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning