Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Telefon RMA - Hvad med min data?

Af Mega Supporter Jepperdepper | 02-12-2015 14:39 | 1113 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej Min telefon er død og skal sendes ind til forhandleren, men hvad gør jeg i forhold til personfølsom data? Det er en Android telefon (LG Nexus 5), og jeg bruger alle Googles programmer: Gmail, Drive, Photos, Hangout m.m. Hvad har I gjort i sådan en situation? Har I overhovedet gjort noget, eller var I ligeglade? Mvh Jeppe
--
Sidst redigeret 02-12-2015 14:42
#1
Defterdar
Semibruger
02-12-2015 14:51

Rapporter til Admin
Hvis den er død, så kan du ikke gøre så meget. Som regel er det kunden ansvar, at telefonen er tømt, da producenten som regel nulstiller udstyret inden de levere det tilbage.
--
#2
L.T. Hansen
Elite Nørd
02-12-2015 15:13

Rapporter til Admin
#1 - ja der er ik meget at gøre - hvis man ik kan komme ind på den, og hvis de får den til at virke igen, kan de se det hele - hvis man er paranoid nok :/. Evt. tag sd kort ud. Tingene bliver dog sikkert gemt internt, såsom kodeord til diverse sider.
--
YEAH, har fundet på noget vildt sejt at skrive HER... damn, har bare glemt det ;P
#3
ZILvERtAIL
Gigabruger
02-12-2015 15:17

Rapporter til Admin
Du kan tage ved lærer af det og benytte noget backup, de fleste lærer det på den samme måde som du gør nu, træls men sandt. :( Ikk' den fedeste måde at starte julemåneden på, håber du får en hurtig afklaring ellers må du ønske dig en ny, er jo lige tiden til det trods alt.
--
#4
Munkieftw
Maxi Supporter
02-12-2015 15:27

Rapporter til Admin
3# Det var ikke hvad det gik på - han snakker om det data som stadig er på telefonen - som måske også er på den når den er repareret. :-)
--
Better die on your feet, than live on your knees.
#5
Jepperdepper
Mega Supporter
02-12-2015 15:56

Rapporter til Admin
#3 Jeg har ikke mistet noget data. Alt er synced med diverse Google services som nævnt - selv fotos. Det er mere den paranoide del der taler. I princippet kan reparatøren åbne min e-mail og læse løs eller åbne Drive og se regnskabspapirer m.m. Jeg gemmer selvfølgelig ikke passwords direkte, men der er kontoinformation m.m. der godt kunne misbruges. Ja, der er nok ikke så meget at gøre. Jeg overlever nu nok, men jeg ville have det bedst med at kunne lukke lidt af for det. Well, jeg kan i det mindste skifte kodeord på min Google-konto, så er Drive i det mindste ikke tilgængelig. Måske kan jeg få mit device blokeret på min Google-konto.
--
#6
jxs
Monster Supporter
02-12-2015 22:32

Rapporter til Admin
Du kan godt lukke for det... du logger ind på din google konto fra en anden computer og sletter enheden og ændrer din kode... så vil den ikke logge på drive og lignende og vil kun vise lokale data. Gå ind her: https://myaccount.google.com[...] Der er lige til :)
--
19 plusser på whitelisten og 23 gode handler før whitelisten blev oprettet.
#7
ToFFo
Guru
02-12-2015 22:43

Rapporter til Admin
Tror de har set lidt af hvert men er generelt ligeglade med dine personlig data. Der er naturligvis en fortrolighed i det og man forventer de ikke sidder og kigger i din mail. Men det kan ske og så må du vurdere om det er chancen værd. #6 - telefonen må ikke være låst med mønster kode eller have find my iPhone, eller lignende aktiveret. Så kan den ikke testes efter endt reparation.
--
Nu uden signatur :O
#8
Azakiel
Skribent
02-12-2015 22:48

Rapporter til Admin
#7 Så længe FMI bare er slået fra, er det nu de færreste værksteder der gider at bøvle med skærmkoder alligevel. Både N1S og MobyLife(telecare) gendanner telefonerne i et rask væk, skærmkode eller ej :P
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet
#9
Jepperdepper
Mega Supporter
03-12-2015 20:20

Rapporter til Admin
Tak for svarene. Og tak til #6. Jeg har nu fjernet enheden og ændret kodeord.
--

Opret svar til indlægget: Telefon RMA - Hvad med min data?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning