Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kali linux kompatible USB wireless adapter

Af Gæst Penetrationtester123 | 04-03-2019 15:28 | 741 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej medlemmer Som overskriften siger, er jeg på udkig efter en USB wireless adapter, altså netværksadapter, som der er kompatible med kali linux. Som specifikationskrav skal det kunne støtte monitor mode, og packet injections Jeg skal bruge følgende enhed til at lave penetration testing, i forbindelse med et online kursus inden for ethical hacking jeg er igang med Ved lidt research har jeg fundet frem til at følgende chips-sets er kompatible (der er sikkert mange flere: Atheros AR9271 Ralink RT3070 Ralink RT3572 Ralink RT5572 Realtek RTL8812AU Ralink RT5370N Jeg prøvede at kontakte Proshop, men deres kundeansvarlig kunne ikke finde en adapter der havde en af disse chipsets. Så med andre ord, det vil være lettere at finde den rigtige adapter, hvis en af jer kender et brand, og produkt som har et kompatibelt chipset
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Thums
Ultrabruger
04-03-2019 15:32

Rapporter til Admin
https://www.wirelesshack.org[...] Der er en poll over de mest brugte. Det ligner også siden hvor du har dit info om chipset fra.
--
Sidst redigeret 04-03-2019 15:32
#2
anox
Gæst
04-03-2019 19:07

Rapporter til Admin
#0, udfordringen er i dag at selvom man køber identisk mærke/model, sidder der ikke nødvendigvis samme chipset i. Producenten tager typisk det der er billigst og let tigængeligt. Som #1 er inde på, kan jeg anbefale ALFA. Kan købes på Ebay: https://www.ebay.com[...] Ellers køb et par forskellige WiFi USB, koster 50-100,- stk. og prøv indtil du finder en der dur. Alternativt installere du den driver der skal til i Kali :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Kali linux kompatible USB wireless adapter

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning