Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Android 9: Modtage MMS uden data?

Af Ultra Nørd Nubi | 28-07-2019 22:04 | 888 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hello folks Jeg er for nylig skiftet fra en Android 6 (Moto C Plus) til Android 9 (Samsung A40) og har nu fået et problem: Jeg kan ikke modtage MMS uden data. På min Moto kunne jeg vælge mellem: - Google "Beskeder" app'en: Her fik jeg en notifikation om en afventende MMS og kunne så slå data til for at hente den. - Textra app'en: Her hentede den MMS'erne direkte uden data er slået til. På Samsungen med de samme apps får jeg i stedet: - Google "Beskeder": Lydløs notifikation, hvilket betyder jeg sjældent opdager en MMS netop som jeg modtager den. - Textra: Der sker bare ingenting, jeg får ingen notifikation og ingen MMS. Jeg har læst en del om problemet, men aldrig fundet en løsning eller en endegyldig forklaring - kun spekulationer. Så jeg vil høre om nogen herinde ved om det skyldes ændringer i OS'et, samt om man kan gøre noget ved det? (Udover at slå data til, hvilket jeg ikke ønsker, da alt muligt andet crap så giver sig til at bruge data forbindelsen)
--
#1
JakobBay
Semibruger
28-07-2019 22:28

Rapporter til Admin
Du kan ikke hente MMS uden en eller anden form for data forbindelse. Typisk er din ip og mmsc automatisk i dine opsætninger. Men det kræver en data forbindelse for at modtage MMS. men hvis du bruger 3. Parts apps, er det ikke nødvendigvis en decideret MMS, men bare et billede. Fx hvis jeg sender et billede via FB Messenger er det ikke en MMS.
--
Mobilnørd :)
#2
Nubi
Ultra Nørd
29-07-2019 20:05

Rapporter til Admin
#1 > Ja det skulle jeg nok have uddybet, jeg er helt med på behovet for en data forbindelse. Det der undrer mig er at den nye tlf. hverken kan hente MMS'en automatisk (jeg formoder Textra her slår mms apn'en til af sig selv) eller i det mindste afspille en lyd når der ligger en afventende MMS.
--

Opret svar til indlægget: Android 9: Modtage MMS uden data?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning